Ravioli med tomatsauce på bund af spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

En lækker og hurtig pastaret med masser af smag og farve - til den kødfrie dag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 2 små finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 200 g svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
  • 300 g skyllede babyspinatblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g raviolier med ost

Pynt

  • revet parmesanost
  • grofthakkede babyspinatblad

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en sauterpande. Svits løg, hvidløg og svampe i ca. 3 min. Tilsæt 200 g af spinaten og steg i yderligere ca. 1 min. - til spinaten falder sammen. Tilsæt salt og peber.

Hæld pastasaucen i en lille tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.

Kog ravioli efter anvisning på emballagen og hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel resten af spinaten på bunden af et stort fad. Fordel ravioli og pastasauce herpå. Fordel svampe- og spinatstuvningen øverst. Pynt med friskrevet parmesan og spinatblade.

Tip

Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag