Ravioli med tomatsauce, spinat og svampe
30 min
•
Ravioli med tomatsauce, spinat og svampe er dejlig aftensmad, en dag det skal gå lidt hurtigt. Ravioli er en velsmagende ret kendt fra det italienske landkøkken, her bruger vi dog færdiglavet ravioli.
Ingredienser
Svampeblanding
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små finthakkede løg (ca. 100 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tomatsauce
1 dåse
Hakkede tomater med hvidløg
|
|
---|---|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver eller -fond
|
|
75 g
Revet lagret cheddarost
|
Ravioli
500 g
Raviolier med ost
|
|
---|---|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
Tilbehør
4 skiver
Groft brød (ca. 240 g)
|
---|
Sådan gør du
Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11127 kJ / 2659 kcal
Næringsindhold pr. 100g
656 kJ / 157 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 20,4 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 49,9 % | 19,3 g |
Fedt: | 29,7 % | 5,3 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.