Ravioli med tomatsauce på bund af spinat
30 min

Ravioli med tomatsauce på bund af spinat

En lækker og hurtig pastaret med masser af smag og farve - til den kødfrie dag.
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ravioli med tomatsauce på bund af spinat

En lækker og hurtig pastaret med masser af smag og farve - til den kødfrie dag.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 2 små finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 200 g svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
  • 300 g skyllede babyspinatblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g raviolier med ost

Pynt

  • revet parmesanost
  • grofthakkede babyspinatblade

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en sauterpande. Svits løg, hvidløg og svampe i ca. 3 min. Tilsæt 200 g af spinaten og steg i yderligere ca. 1 min. - til spinaten falder sammen. Tilsæt salt og peber.

Hæld pastasaucen i en lille tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.

Kog ravioli efter anvisning på emballagen og hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel resten af spinaten på bunden af et stort fad. Fordel ravioli og pastasauce herpå. Fordel svampe- og spinatstuvningen øverst. Pynt med friskrevet parmesan og spinatblade.

Tip

Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 28 %
Print