Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.
13307 kJ / 3180 kcal
785 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 17,4 % | 8 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 24,2 g |
Fedt: | 30,3 % | 6,4 g |
Prøv en anden opskrift med ravioli - en lækker suppe.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
10 g |
---|---|
Små finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
|
2 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
|
250 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Hakkede tomater med hvidløg (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Grøntsagsbouillon-pulver eller -fond
|
1 spsk |
Revet lagret cheddarost
|
75 g |
Raviolier med ost
|
500 g |
---|---|
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Groft brød (ca. 240 g)
|
4 skiver |
---|