Ravioli med tomatsauce på bund af spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

En lækker og hurtig pastaret med masser af smag og farve - til den kødfrie dag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 2 små finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 200 g svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
  • 300 g skyllede babyspinatblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g raviolier med ost

Pynt

  • revet parmesanost
  • grofthakkede babyspinatblad

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en sauterpande. Svits løg, hvidløg og svampe i ca. 3 min. Tilsæt 200 g af spinaten og steg i yderligere ca. 1 min. - til spinaten falder sammen. Tilsæt salt og peber.

Hæld pastasaucen i en lille tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.

Kog ravioli efter anvisning på emballagen og hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel resten af spinaten på bunden af et stort fad. Fordel ravioli og pastasauce herpå. Fordel svampe- og spinatstuvningen øverst. Pynt med friskrevet parmesan og spinatblade.

Tip

Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: