Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.
13080 kJ / 3126 kcal
771 kJ / 184 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17,5 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 23,3 g |
Fedt: | 31,1 % | 6,5 g |
Prøv en anden opskrift med ravioli - en lækker suppe.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små finthakkede løg (ca. 100 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dåse
Hakkede tomater med hvidløg
|
|
---|---|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver eller -fond
|
|
75 g
Revet lagret cheddarost
|
500 g
Raviolier med ost
|
|
---|---|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
4 skiver
Groft brød (ca. 240 g)
|
---|