Ravioli med tomatsauce på bund af spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

En lækker og hurtig pastaret med masser af smag og farve - til den kødfrie dag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 2 små finthakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 200 g svampe i skiver, fx østershatte eller champignon
  • 300 g skyllede babyspinatblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g raviolier med ost

Pynt

  • revet parmesanost
  • grofthakkede babyspinatblade

Tilbehør

  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en sauterpande. Svits løg, hvidløg og svampe i ca. 3 min. Tilsæt 200 g af spinaten og steg i yderligere ca. 1 min. - til spinaten falder sammen. Tilsæt salt og peber.

Hæld pastasaucen i en lille tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.

Kog ravioli efter anvisning på emballagen og hæld dem til afdrypning i en sigte. Fordel resten af spinaten på bunden af et stort fad. Fordel ravioli og pastasauce herpå. Fordel svampe- og spinatstuvningen øverst. Pynt med friskrevet parmesan og spinatblade.

Tip

Anvend ravioli med fyld af kød eller spinat som alternativ til ravioli med ost.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: