Ravioli
45 min
•
)
Ravioli er for mange smagen af sol, sommer og middelhavets gode mad og klima. Her er grundopskriften på ravioli, så kan du selv variere smagen som du vil. Her er en meget enkel udgave af hjemmelavet ravioli med flødeost, pinjekerner og persille. Vi serverer vores ravioli helt enkelt - med friske basilikumsblade, revet parmesan og lidt brunet smør. En simpel, men også en meget velsmagende ravioli.
Ingredienser
Pasta
250 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Fint salt
|
25 g
Tipo 00 hvedemel - til udrulning
|
---|
Ravioli
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
50 g
Pinjekerner
|
|
2 dl
Finthakket persille
|
|
½ tsk
Fint salt
|
100 g
Brunet smør
|
|
---|---|
100 g
Revet parmigiano reggiano
|
|
Frisk basilikum
|
Sådan gør du
Pasta
Ravioli
Du kan variere dine raviolier som du har lyst til, prøv fx med svampefyld og trøffelolie.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13660 kJ / 3265 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1433 kJ / 343 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,7 % | 11,6 g |
Kulhydrat: | 25,1 % | 21,2 g |
Fedt: | 61,2 % | 23,7 g |
