Ravioli

Ravioli

45 min
Ravioli er for mange smagen af sol, sommer og middelhavets gode mad og klima. Her er grundopskriften på ravioli, så kan du selv variere smagen som du vil. Her er en meget enkel udgave af hjemmelavet ravioli med flødeost, pinjekerner og persille. Vi serverer vores ravioli helt enkelt - med friske basilikumsblade, revet parmesan og lidt brunet smør. En simpel, men også en meget velsmagende ravioli.

Sådan gør du

Pasta
  • Kom alle ingredienser i en røreskål eller ælt dem sammen på køkkenbordet og ælt dejen blank og smidig - ca. 10 min.
  • Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. 30 min.
Ravioli
  • Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord - så dejstykket måler ca. 50 x 50 cm. Sørg for at dejen slipper bordpladen.
  • Stik dejen ud i 40 runde stykker (diameter ca. 7 cm).
  • Vend flødeost, pinjekerner og persille sammen.
  • Fordel blandingen på de 20 pastastykker, ca. 1 spsk på hver.
  • Fugt kanten med lidt vand, læg endnu et pastastykke ovenpå og saml dejen i kanten.
  • Kog raviolierne i saltet vand i ca. 3 ½ min. og server dem straks med brunet smør, revet parmesan og friske basilikumblade.

Du kan variere dine raviolier som du har lyst til, prøv fx med svampefyld og trøffelolie.

Energiindhold for hele retten:

13660 kJ / 3265 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1433 kJ / 343 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 13,7 % 11,6 g
Kulhydrat: 25,1 % 21,2 g
Fedt: 61,2 % 23,7 g
Mere inspiration

Sådan laver du brunet smør.

Brunet smør
20 min
Brunet smør
(2)

Ingredienser

Pasta
250 g Tipo 00 hvedemel
3 Æg
1 spsk Olivenolie
1 tsk Fint salt
25 g Tipo 00 hvedemel - til udrulning
Ravioli
200 g Flødeost
50 g Pinjekerner
2 dl Finthakket persille
½ tsk Fint salt
100 g Brunet smør
100 g Revet parmesanost
Frisk basilikum