Sådan laver du brunet smør.
Du kan variere dine raviolier som du har lyst til, prøv fx med svampefyld og trøffelolie.
13724 kJ / 3280 kcal
1460 kJ / 349 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,7 % | 11,7 g |
Kulhydrat: | 25,1 % | 21,6 g |
Fedt: | 61,2 % | 24,2 g |
Tipo 00 hvedemel
|
250 g |
---|---|
Æg
|
3 |
Olivenolie
|
1 spsk |
Fint salt
|
1 tsk |
Tipo 00 hvedemel - til udrulning
|
25 g |
---|
200 g | |
Pinjekerner
|
50 g |
Finthakket kruspersille
|
2 dl |
Fint salt
|
½ tsk |
Brunet smør
|
100 g |
---|---|
Revet parmesanost
|
100 g |
Friske basilikum
|