Ravioli

Ravioli

45 min
Ravioli er for mange smagen af sol, sommer og middelhavets gode mad og klima. Her er grundopskriften på ravioli, så kan du selv variere smagen som du vil. Her er en meget enkel udgave af hjemmelavet ravioli med flødeost, pinjekerner og persille. Vi serverer vores ravioli helt enkelt - med friske basilikumsblade, revet parmesan og lidt brunet smør. En simpel, men også en meget velsmagende ravioli.

Sådan gør du

Pasta
  • Kom alle ingredienser i en røreskål eller ælt dem sammen på køkkenbordet og ælt dejen blank og smidig - ca. 10 min.
  • Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. 30 min.
Ravioli
  • Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord - så dejstykket måler ca. 50 x 50 cm. Sørg for at dejen slipper bordpladen.
  • Stik dejen ud i 40 runde stykker (diameter ca. 7 cm).
  • Vend flødeost, pinjekerner og persille sammen.
  • Fordel blandingen på de 20 pastastykker, ca. 1 spsk på hver.
  • Fugt kanten med lidt vand, læg endnu et pastastykke ovenpå og saml dejen i kanten.
  • Kog raviolierne i saltet vand i ca. 3 ½ min. og server dem straks med brunet smør, revet parmesan og friske basilikumblade.
Mere inspiration

Sådan laver du brunet smør.

Brunet smør
20 min
Brunet smør
(2)
Velbekomme!
Variation

Du kan variere dine raviolier som du har lyst til, prøv fx med svampefyld og trøffelolie.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13724 kJ / 3280 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1460 kJ / 349 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 13,7 % 11,7 g
Kulhydrat: 25,1 % 21,6 g
Fedt: 61,2 % 24,2 g

Ingredienser

Pasta
Tipo 00 hvedemel
250 g
Æg
3
Olivenolie
1 spsk
Fint salt
1 tsk
Tipo 00 hvedemel - til udrulning
25 g
Ravioli
200 g
Pinjekerner
50 g
Finthakket kruspersille
2 dl
Fint salt
½ tsk
Brunet smør
100 g
Revet parmesanost
100 g
Friske basilikum