Brunet smør

Brunet smør

20 min Tilbehør

Har du prøvet at lave brunet smør? Det smager himmelsk, og kan hæve de fleste retter op til nye højder. Det er ikke svært at lave brunet smør, du skal bare være over det, så det bliver brunet og ikke branket. Det brunede smør skal brune lige så langsomt, så det er især til sidst du skal være opmærksom. Brug dit brunede smør til alverdens ting - en stegt rødspætte, dampede asparges, kammuslinger, i din pandekagedej eller bare til en helt almindelig frikadelle. Der er ikke meget, som ikke bliver bedre med brunet smør.

Mere inspiration

Server brunet smør til en stegt rødspætte - det fås vist ikke meget bedre.

Velbekomme!
Tips

Du kan lave det brunede smør klar i god tid og hurtigt lune det før serveringen. Hvis du laver større portioner brunet smør, vil tilberedningstiderne ændre sig - brug øjne og næse til at fornemme. hvornår det brunede smør er klart.

Serveringsforslag

Brunet smør hældt ud over dampede grønne eller hvide asparges og drysset med lidt ristede, hakkede mandler - verdens nemmeste og meget lækre forret.

Ingredienser