Stegt fisk, let paneret i hvedemel - en såkaldt meunierestegning. Med nøddebrunt smør, kapers og citron....Uhm!
Sådan gør du
Rens, skyl og tør fiskene. Drys med salt og vend dem derefter i mel. Lad ca. 25 g af smørret blive gyldent i en pande. Steg den ene fisk, ca. 3 min. på hver side - hold den varm i ovnen mens du steger den anden fisk i 25 g smør. Tør panden af og smelt resten af smørret ved jævn varme, til det er lysebrunt. Læg de 2 stegte fisk i et fad. Drys med kapers og persille og hæld det brunede smør over. Server med kartofler, salat og citronbåde.
Hold fisken varm i ovnen
Ca. 10 min. ved 100° - traditionel ovn.
Velbekomme!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10012 kJ / 2393 kcal
Næringsindhold pr. 100g
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,2 g
Protein:
27,2 %
6,9 g
Kulhydrat:
36,7 %
9,3 g
Fedt:
36,1 %
4,2 g
Ingredienser
Store flåede rødtunger, rødspætter eller skrubber (ca. 800 g)