Squash kan erstattes med artiskokhjerter. Pastaretten smager også dejligt med rejer.
5949 kJ / 1422 kcal
286 kJ / 68 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 16 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 7,3 g |
Fedt: | 40,8 % | 3,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Hakket frisk timian
|
|
2
Grønne squash i 1 cm halve skiver (ca. 600 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
---|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
2 spsk
Bredbladet persille
|
|
Friskkværnet peber
|