Lyst til mere frisk pasta?
Squash kan erstattes med artiskokhjerter. Pastaretten smager også dejligt med rejer.
8742 kJ / 2089 kcal
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 16,4 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 13,3 g |
Fedt: | 29,7 % | 3,4 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Smør
|
25 g |
---|---|
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Hakket frisk timian
|
2 tsk |
Grønne squash i 1 cm halve skiver (ca. 600 g)
|
2 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
2½ dl | |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
25 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Frisk hvid pasta, fx fettuccine
|
500 g |
---|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
25 g |
---|---|
Bredbladet persille
|
2 spsk |
Friskkværnet peber
|