Du kan bruge alle slags pasta, men store pastaer er særligt gode i denne ret. Basilikum kan erstattes af persille eller purløg.
11652 kJ / 2785 kcal
676 kJ / 162 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 13,2 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 19,2 g |
Fedt: | 38,5 % | 7 g |
Den her pastaret kræver minimal tilberedning, fordi squashen kun skal saltes og blandes med en masse smag.
2
Grønne eller gule squash (ca. 700 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
1- 2
Fed hvidløg, knust
|
|
2½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1
Citron, skal heraf
|
|
½
Citron, saft heraf
|
|
1 bundt
Basilikumblade, grofthakkede
|
|
½ dl
Jomfruolivenolie
|
|
½ tsk
Salt
|
|
400 g
Tørret pasta
|
|
200 g
Flødeost naturel
|
|
50 g
Parmigiano Reggiano, revet
|