Server et dejligt brød til ratatouillen.
Det smager også dejlig med et drys revet ost på toppen. Du kan erstatte tomater fra dåse og hvidløg med 4 dl Arla Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.
8573 kJ / 2049 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 13,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 60,8 % | 13,9 g |
Fedt: | 25,7 % | 2,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Olivenolie
|
2 spsk |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
Små hakkede fed hvidløg
|
4 |
Aubergine i tern (ca. 200 g)
|
1 |
Grøn squash i tern (ca. 200 g)
|
1 |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Tomater i tern (ca. 200 g)
|
4 |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Grofthakket frisk oregano
|
3 spsk |
Frisk oregano
|
---|
Tørret fuldkornspasta, fx penne - koges
|
400 g |
---|---|
Sorte og grønne oliven
|
150 g |