Ratatouille og pasta

30 min Hovedret

Den franske klassiker ratatouille med tomater, løg, aubergine og squash får ekstra smag og fylde af Tomat & cremefraiche Pastasauce. Ratatouillen er en lækker grøntsagsgryde, som er blevet en klassiker i kraft af sammensætningen af lige præcis disse grøntsager. Server ratatouille som tilbehør til kød, fisk eller som en selvstændig vegetarisk ret.

Ratatouille og pasta
Mere inspiration

Server et dejligt brød til ratatouillen.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8659 kJ / 2070 kcal

Næringsindhold pr. 100g

393 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 13,5 % 3,1 g
Kulhydrat: 60,7 % 14 g
Fedt: 25,8 % 2,7 g
Tip

Det smager også dejlig med et drys revet ost på toppen. Du kan erstatte tomater fra dåse og hvidløg med Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser