Ratatouille og pasta

Ratatouille og pasta

30 min Hovedret

Ratatouille er en lækker grøntsagsgryde, der er blevet en klassiker i kraft af sammensætningen af lige præcis disse grøntsager - tomater, løg, aubergine, squash og hvidløg. Server ratatouille som tilbehør til kød, fisk, eller som her, en selvstændig vegetarisk ret med pasta og oliven til.

Mere inspiration

Server et dejligt brød til ratatouillen.

Velbekomme!
Tip

Det smager også dejlig med et drys revet ost på toppen. Du kan erstatte tomater fra dåse og hvidløg med 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8659 kJ / 2070 kcal

Næringsindhold pr. 100g

393 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 13,5 % 3,1 g
Kulhydrat: 60,7 % 14 g
Fedt: 25,8 % 2,7 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser