Ratatouille og pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash får ekstra smag og fylde af Tomat & cremefraiche Pastasaucen - en fin alliance.....og så er der sauce nok til pastaen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 1 aubergine i tern (ca. 200 g)
  • 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce Tomat & cremefraiche Pastasauce
  • 1 grøn squash i tern (ca. 200 g)
  • 4 tomater i tern (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk grofthakkede friske oreganoblade

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne - koges
  • 100 g sorte og grønne oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad oliven blive varm i en stor tykbundet gryde. Svits løg og auberginer i ca. 2 min. Tilsæt tomatsauce, squash, tomater, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 4 min. - rør af og til. Vend oregano i og smag til.

Server saucen sammen med nykogt pasta og oliven som drys.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: