Ratatouille er en lækker grøntsagsgryde, der er blevet en klassiker i kraft af sammensætningen af lige præcis disse grøntsager - tomater, løg, aubergine, squash og hvidløg. Server ratatouille som tilbehør til kød, fisk, eller som her, en selvstændig vegetarisk ret med pasta og oliven til.
Det smager også dejlig med et drys revet ost på toppen. Du kan erstatte tomater fra dåse og hvidløg med 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.
8659 kJ / 2070 kcal
392 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 13,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 60,7 % | 14 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.