Ratatouille og pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash får ekstra smag og fylde af Tomat & cremefraiche Pastasaucen - en fin alliance.....og så er der sauce nok til pastaen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 1 aubergine i tern (ca. 200 g)
  • 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce Tomat & cremefraiche Pastasauce
  • 1 grøn squash i tern (ca. 200 g)
  • 4 tomater i tern (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk grofthakkede friske oreganoblade

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne - koges
  • 100 g sorte og grønne oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad oliven blive varm i en stor tykbundet gryde. Svits løg og auberginer i ca. 2 min. Tilsæt tomatsauce, squash, tomater, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 4 min. - rør af og til. Vend oregano i og smag til.

Server saucen sammen med nykogt pasta og oliven som drys.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: