Det smager også dejlig med et drys revet ost på toppen. Du kan erstatte tomater fra dåse og hvidløg med 4 dl Arla Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.
8540 kJ / 2041 kcal
387 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 13,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 60 % | 13,7 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,8 g |
Server et dejligt brød til ratatouillen.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
2
Grofthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
4
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1
Aubergine i tern (ca. 200 g)
|
|
1
Grøn squash i tern (ca. 200 g)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
4
Tomater i tern (ca. 200 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Grofthakkede oreganoblade
|
|
150 g
Oliven
|
400 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne - koges
|
---|