Når det ikke er sæson for tomater, kan du i stedet servere en kålsalat. Denne er der ost på, men det kan du udelade.
Du kan vende tomatsalaten sammen pasta med ostesauce, så grøntsagerne indgår mere i retten. Du kan skrue op for styrken af chili, enten i selve ostesaucen - eller drysse flager på din portion, når der er serveret.
Har du lyst til flere grøntsager kan du komme fx små broccolibuketter og stok i tynde skiver i pastavandet sammen med pastaen, de sidste 5 minutter af kogetiden.
13327 kJ / 3185 kcal
759 kJ / 181 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 14,6 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 24,3 g |
Fedt: | 31 % | 6,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Smør
|
40 g |
---|---|
Hvedemel
|
4 spsk |
Letmælk
|
½ liter |
Fintrevet muskatnød
|
1 tsk |
Tørrede chiliflager
|
½ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Revet ost, fx Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer eller parmesanost
|
75 g |
Tørret pasta, fx spaghetti
|
400 g |
---|
Skyllede babyspinatblade drysset med lidt salt og peber
|
salat af 100 g |
---|---|
Cocktailtomater i både
|
500 g |
Bacon - stegt
|
og 125 g |