Pasta med ostesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

God hjemmelavet ostesauce af blåskimmelost - klæder pasta rigtig godt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 4 liter vand
  • 4 tsk groft salt
  • 350 g broccoli i buketter
  • 5 stilke bladselleri i skrå skiver
  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter mælk
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • 75 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogt skinke i strimler
  • 50 g sorte oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen ca. 9 min., til den er næsten mør. Tilsæt broccoli og bladselleri og kog i yderligere ca. 4 min. Lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Rør imens mel og 2½ spsk af mælken sammen i en tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillon. Tilsæt ost i små stykker, salt og peber. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag til og server ostesaucen sammen med pasta, grønt, skinke og oliven.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: