Du kan vende tomatsalaten sammen pasta med ostesauce, så grøntsagerne indgår mere i retten. Du kan skrue op for styrken af chili, enten i selve ostesaucen - eller drysse flager på din portion, når der er serveret.
Har du lyst til flere grøntsager kan du komme fx små broccolibuketter og stok i tynde skiver i pastavandet sammen med pastaen, de sidste 5 minutter af kogetiden.
11135 kJ / 2661 kcal
634 kJ / 152 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,3 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 54,5 % | 20,4 g |
Fedt: | 28,2 % | 4,8 g |
Når det ikke er sæson for tomater, kan du i stedet servere en kålsalat. Denne er der ost på, men det kan du udelade.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
40 g
Smør
|
|
---|---|
4 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Mælk
|
|
1 tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Revet ost, fx revet cheddar- og maasdammerost eller parmesanost
|
400 g
Tørret pasta, fx spaghetti
|
---|
salat af 100 g
Skyllede babyspinatblade drysset med lidt salt og peber
|
|
---|---|
500 g
Cocktailtomater i både
|
|
og 125 g
Bacon - stegt
|