Pasta med ostesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

God hjemmelavet ostesauce af blåskimmelost - klæder pasta rigtig godt!

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 4 liter vand
  • 4 tsk groft salt
  • 350 g broccoli i buketter
  • 5 stilke bladselleri i skrå skiver
  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter mælk
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • 75 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g kogt skinke i strimler
  • 50 g sorte oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen ca. 9 min., til den er næsten mør. Tilsæt broccoli og bladselleri og kog i yderligere ca. 4 min. Lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Rør imens mel og 2½ spsk af mælken sammen i en tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillon. Tilsæt ost i små stykker, salt og peber. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag til og server ostesaucen sammen med pasta, grønt, skinke og oliven.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: