Når det ikke er sæson for tomater, kan du i stedet servere en kålsalat. Denne er der ost på, men det kan du udelade.
Du kan vende tomatsalaten sammen pasta med ostesauce, så grøntsagerne indgår mere i retten. Du kan skrue op for styrken af chili, enten i selve ostesaucen - eller drysse flager på din portion, når der er serveret.
Har du lyst til flere grøntsager kan du komme fx små broccolibuketter og stok i tynde skiver i pastavandet sammen med pastaen, de sidste 5 minutter af kogetiden.
10958 kJ / 2619 kcal
624 kJ / 149 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,9 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 55,9 % | 20,5 g |
Fedt: | 26,2 % | 4,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.