Lækker vegetardelle i pitabrød - skøn aftensmad til hele familien.
18268 kJ / 4366 kcal
186 kJ / 44 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,7 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 26,2 % | 2,9 g |
Fedt: | 54,1 % | 2,7 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Hvide bønner
|
250 g |
---|---|
Vand
|
3 liter |
Vand
|
2 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Bacontern
|
200 g |
---|---|
Hakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
3 |
Små hakkede fed hvidløg
|
4 |
Rødvin
|
3 dl |
Flåede tomater (a ca. 400 g)
|
2 dåser |
Grøntsagsbouillon-pulver
|
1 spsk |
Worcestershiresauce
|
2 spsk |
Koncentreret tomatpuré
|
1 spsk |
Vand
|
2 dl |
Bomuldssnor
|
|
Friske rosmarinkviste
|
4 |
Frisk timian
|
10 stilke |
Medisterpølse
|
600 g |
---|---|
Vand
|
2 liter |
Rapsolie
|
3 spsk |
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
---|---|
Rasp
|
150 g |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |