Blend persille og rasp i ca. 20 sek. og vend det sammen med osten.
Drys det på bønnecassouleten og gratiner den midt i ovnen ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn - til den er gylden.
18268 kJ / 4366 kcal
186 kJ / 44 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,7 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 26,2 % | 2,9 g |
Fedt: | 54,1 % | 2,7 g |
250 g
Hvide bønner
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
200 g
Bacontern
|
|
---|---|
3
Hakkede skalotteløg (ca. 150 g)
|
|
4
Små hakkede fed hvidløg
|
|
3 dl
Rødvin
|
|
2 dåser
Flåede tomater (a ca. 400 g)
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
2 spsk
Worcestershiresauce
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2 dl
Vand
|
|
Bomuldssnor
|
|
4
Rosmarinkviste
|
|
10 stilke
Frisk timian
|
600 g
Medisterpølse
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
3 spsk
Rapsolie
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
150 g
Rasp
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|