Kan du bedst lide kogte, tørrede bønner - men ikke rigtig orker at starte forfra hver gang - så gør dig selv den tjeneste at forberede en stor portion ad gangen - og frys de udblødte, kogte bønner ned i mindre portioner.
11492 kJ / 2747 kcal
734 kJ / 175 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 15,4 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 22,6 g |
Fedt: | 32,3 % | 6,4 g |
1 dåse
Sorte bønner - drænet og skyllet (ca. 240 g)
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
150 g
Hytteost
|
|
1 dl
Rasp
|
|
1 dl
Purløg
|
|
½ dl
Kruspersille
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Sukker
|
25 g
Smør til stegning
|
---|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1½ dl
Finthakkede krydderurter, fx persille, purløg og timian
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Fint salt
|
6
Pitabrød
|
|
---|---|
1
Strimlet hjertesalat (ca. 100 g)
|
|
150 g
Cocktailtomater i skiver
|
|
1
Rødløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|