Kan du bedst lide kogte, tørrede bønner - men ikke rigtig orker at starte forfra hvergang - så gør dig selv den tjeneste at forberede en stor portion ad gangen - og frys de udblødte, kogte bønner ned i mindre portioner.
11492 kJ / 2747 kcal
734 kJ / 175 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 15,4 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 22,6 g |
Fedt: | 32,3 % | 6,4 g |
Endnu en dejlig vegetarisk delle - men masse af bid og smag.
Sorte bønner - drænet og skyllet (ca. 240 g)
|
1 dåse |
---|---|
Æg
|
1 |
Hytteost
|
150 g |
Rasp
|
1 dl |
Purløg
|
1 dl |
Kruspersille
|
½ dl |
Dijonsennep
|
2 tsk |
Revet muskatnød
|
½ tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Sukker
|
1 tsk |
Smør til stegning
|
25 g |
---|
Creme fraiche
|
2½ dl |
---|---|
Finthakkede krydderurter, fx persille, purløg og timian
|
1½ dl |
Stort finthakket fed hvidløg
|
1 |
Fint salt
|
¾ tsk |
Pitabrød
|
6 |
---|---|
Strimlet hjertesalat (ca. 100 g)
|
1 |
Cocktailtomater i skiver
|
150 g |
Rødløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|
1 |