Quinoadeller

Quinoadeller

35 min
Lav dine egne lækre quinoadeller. De smager dejligt og det er ikke svært. Har du lyst til at skifte de traditionelle frikadeller af kød ud med plantedeller, som fx quinoadeller er det bare at gå i gang. Det er også alletiders måde at få brugt en rest kogt quinoa på. Quinoadellerne smager dejligt lune til aftensmad og er også fine kolde til madpakken, eller nem aftensmad dagen efter, hvor du fx kan komme dem i pitabrød eller i en burger.
Mere inspiration

Prøv også vores lækre rødbededeller.

Rødbededeller
45 min
Rødbededeller
(42)
Velbekomme!
Tip

Du kan også bruge havregryn i quinoafarsen, men så er du nødt til at blende havregrynene først, så de får konsistens som groft mel. Ellers hænger farsen ikke så godt sammen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4264 kJ / 1019 kcal

Næringsindhold pr. 100g

675 kJ / 161 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,3 g
Protein: 18,4 % 7,3 g
Kulhydrat: 54,4 % 21,6 g
Fedt: 27,2 % 5 g

Ingredienser