Prøv også vores lækre rødbededeller.
Du kan også bruge havregryn i quinoafarsen, men så er du nødt til at blende havregrynene først, så de får konsistens som groft mel. Ellers hænger farsen ikke så godt sammen.
4243 kJ / 1014 kcal
671 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 22,6 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 19,9 g |
Fedt: | 27 % | 4,9 g |
Kogt lys eller rød quinoa (af ca. 80 g rå quinoa)
|
175 g |
---|---|
Groftrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
2 |
Finthakkede zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Æg
|
2 |
Fuldkornsspeltmel
|
100 g |
Hakkede friske krydderurter, fx basilikum
|
3 spsk |
Karry
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
100 g | |
Rapsolie - til stegning
|
2 tsk |