Lav dine egne lækre quinoadeller. De smager dejligt og det er ikke svært. Har du lyst til at skifte de traditionelle frikadeller af kød ud med plantedeller, som fx quinoadeller er det bare at gå i gang. Det er også alletiders måde at få brugt en rest kogt quinoa på. Quinoadellerne smager dejligt lune til aftensmad og er også fine kolde til madpakken, eller nem aftensmad dagen efter, hvor du fx kan komme dem i pitabrød eller i en burger.
Du kan også bruge havregryn i quinoafarsen, men så er du nødt til at blende havregrynene først, så de får konsistens som groft mel. Ellers hænger farsen ikke så godt sammen.
4264 kJ / 1019 kcal
675 kJ / 161 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 18,4 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 21,6 g |
Fedt: | 27,2 % | 5 g |