Du kan også bruge havregryn i quinoafarsen, men så er du nødt til at blende havregrynene først, så de får konsistens som groft mel. Ellers hænger farsen ikke så godt sammen.
4912 kJ / 1174 kcal
777 kJ / 186 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 18,8 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 43,6 % | 19,9 g |
Fedt: | 37,6 % | 7,9 g |
Prøv også vores lækre rødbededeller.
175 g
Kogt lys eller rød quinoa (af ca. 80 g rå quinoa)
|
|
---|---|
2
Groftrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
|
1
Finthakkede løg (ca. 75 g)
|
|
2
Æg
|
|
100 g
Fuldkornsspeltmel
|
|
3 spsk
Hakkede friske krydderurter, fx basilikum
|
|
½ tsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Salatost i tern
|
|
2 tsk
Rapsolie - til stegning
|