Vegetarfrikadeller med blomkålssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g lys quinoa (ca. 3½ dl)

Vegetarfrikadeller

  • 15 g smør

Blomkålssalat

Pynt

  • bredbladet persille
  • granatæblekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.

Vegetarfrikadeller

Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min. Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.

Blomkålssalat

Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå. Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.

Tip

Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 57,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: