Kyllingefilet i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(57 vurderinger)

45 min

Supernem kyllingefilet i ovn. Saucen er en blanding af fløde og barbecuesauce og grøntsagerne kommer fra fryseren....så en hverdagsaften kan der nemt komme mad på bordet.....som smager dejligt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grøntsagsris

  • 3¾ dl vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 240 g brune ris, parboiled (ca. 3 dl)
  • 200 g frosne haricots verts
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • 200 g frosne, bælgede edamamebønner (sojabønner)
  • ½ tsk flagesalt
  • groftkværnet peber
  • 2 limefrugter i både

Kyllingefilet i ovn

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Grøntsagsris

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt ris og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 20 min. Kom grøntsagerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække i ca. 3 min. Hæld vandet fra og vend grøntsagerne i risene. Lad ris og grøntsager koge i yderligere ca. 10 min., stadig under låg. Kom, lige inden serveringen, grøntsagsrisene i en skål, drys med salt og peber og pynt med limebåde.

Kyllingefilet i ovn

Rens imens kyllingefileterne og flæk dem en gang på langs. Læg kødet i et eller to ovnfaste fade og drys med salt. Bland piskefløde og barbecuesauce og hæld blandingen over kødet. Bag kyllingen midt i ovnen.

Server kyllingefilet og barbecuefløde sammen med grøntsagsris og limebåde - risene er gode at suge den lidt tynde barbecuefløde op med.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag