Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.
Hvis du har overskydende grøntsagsris er de nemmeat varme op på en pande. Tilsæt evt et par sammenpiskede æg og krydderier/jkrydderurter - så har du et dejligt nemt og velsmagende måltid.
Du kan bruge andre frosne grøntsager eller grøntsagsblandiger til grøntsagsrisene.
11256 kJ / 2690 kcal
496 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29,2 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 41 % | 12 g |
Fedt: | 29,8 % | 4 g |
Klassisk opskrift med champignon, tomat, løg, paprika og fløde - uhm!
Vand
|
3¾ dl |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Brune ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
240 g |
Frosne haricots verts
|
200 g |
Frosne ekstrafine ærter
|
200 g |
Frosne, bælgede edamamebønner
|
200 g |
Flagesalt
|
½ tsk |
Groftkværnet peber
|
|
Limefrugter i både
|
2 |
Store kyllingefileter (ca. 600 g)
|
3 |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Piskefløde
|
1½ dl |
Barbecuesauce
|
1½ dl |