Kyllingebryst i pande
45 min

Kyllingebryst i pande

Savner du en nem opskrift, hvor resultatet sender tankerne mod middelhavet? Kyllingebryst i pande er velsmagende, lækker, nem og sydlandsk.
Bedømmelse (37 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingebryst i pande

Savner du en nem opskrift, hvor resultatet sender tankerne mod middelhavet? Kyllingebryst i pande er velsmagende, lækker, nem og sydlandsk.

Antal portioner
  • 250 g champignoner
  • 4 kyllingefileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g smør
  • 1½ tsk delikatessepaprika
  • 2 hakkede mellemstore zittauerløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • evt. lys saucejævner

Tilbehør:

  • 200 g flutes eller 1 kg kartofler

Fremgangsmåde:

Rens champignoner og skær dem i skiver. Skær kyllingefileterne i 3-4 stykker og drys med salt og peber. Gyldn smørret i en pande og tilsæt paprika. Lad den bruse af, og brun kyllingestykkerne på begge sider. Steg dem ved svag varme i 2-3 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Svits løg og champignoner i panden, og tilsæt tomater med væde. Kom piskefløden i og lad saucen koge godt igennem. Smag til med salt og peber. Kan evt. jævnes. Hæld saucen over kyllingestykkerne ved serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 56 %
Print