Kylling kan varieres på mange måder - hvad med at prøve denne her?
Du kan supplere champignon med andre svampe, hvidløg og/eller peberfrugt - og du kan spice saucen op med sambal oelek, frisk chili - skifte mild paprika ud med stærk eller smage til med karry.
10865 kJ / 2597 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 31,7 % | 7,7 g |
Fedt: | 44,5 % | 5 g |
Champignoner
|
250 g |
---|---|
Kyllingefileter
|
4 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
50 g |
Mild paprika
|
1½ tsk |
Hakkede mellemstore zittauerløg
|
2 |
Flåede tomater
|
1 dåse |
2 dl | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Evt. lys saucejævner
|
Hakket bredbladet persille
|
---|
Brød eller kogte kartofler
|
---|