Kyllingebryst i pande

Kyllingebryst i pande

45 min Hovedret
Her er en nem og herlig opskrift med kyllingebryst, hvor resultatet sender tankerne i retning af middelhavsmad. Kyllingebryst i pande er både velsmagende og nem at lave - du ved det ikke kan gå galt, når det drejer sig om kylling i paprika flødesovs. Ud over kyllingebryst er der champignon, tomat, løg, paprika og fløde - og du kan tilsætte andre af dine yndlingsingredienser til den skønne ret med kylling i pande.
Mere inspiration

Kylling kan varieres på mange måder - hvad med at prøve denne her?

Kylling i karry
45 min
Kylling i karry
(239)
Velbekomme!
Tips

Du kan supplere champignon med andre svampe, hvidløg og/eller peberfrugt - og du kan spice saucen op med sambal oelek, frisk chili - skifte mild paprika ud med stærk eller smage til med karry.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2706 kJ / 2706 kcal

Næringsindhold pr. 100g

432 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 159 % 6,1 g
Kulhydrat: 219 % 8,4 g
Fedt: 132,3000030517578 % 5 g

Ingredienser