Kyllingebryst i pande - Opskrifter - Arla

Kyllingebryst i pande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(66 vurderinger)

45 min

Savner du en nem opskrift, hvor resultatet sender tankerne mod middelhavet? Kyllingebryst i pande er velsmagende, lækker, nem og sydlandsk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g champignoner
  • 4 kyllingefileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g smør
  • 1½ tsk delikatessepaprika
  • 2 hakkede mellemstore zittauerløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • evt. lys saucejævner

Tilbehør:

  • 200 g flutes eller 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens champignoner og skær dem i skiver. Skær kyllingefileterne i 3-4 stykker og drys med salt og peber. Gyldn smørret i en pande og tilsæt paprika. Lad den bruse af, og brun kyllingestykkerne på begge sider. Steg dem ved svag varme i 2-3 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Svits løg og champignoner i panden, og tilsæt tomater med væde. Kom piskefløden i og lad saucen koge godt igennem. Smag til med salt og peber. Kan evt. jævnes. Hæld saucen over kyllingestykkerne ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: