Du kan supplere champignon med andre svampe, hvidløg og/eller peberfrugt - og du kan spice saucen op med sambal oelek, frisk chili - skifte mild paprika ud med stærk eller smage til med karry.
10732 kJ / 2565 kcal
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 7,7 g |
Fedt: | 43,7 % | 4,8 g |
Kylling kan varieres på mange måder - hvad med at prøve denne her?
250 g
Champignoner
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Smør
|
|
1½ tsk
Mild paprika
|
|
2
Hakkede mellemstore løg
|
|
1 dåse
Flåede tomater
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. saucejævner
|
Hakket bredbladet persille
|
---|
Brød eller kogte kartofler
|
---|