Sæt kartoflerne i en kold ovn, indstil på 225° og steg i ca. 25 min. Stil fadet med kylling ind ved siden af kartoflerne og steg videre i ca. ½ time (ca. 55 min. i alt).
7538 kJ / 1802 kcal
301 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 38,3 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 43 % | 7,6 g |
Fedt: | 18,7 % | 1,5 g |
Klassisk opskrift med champignon, tomat, løg, paprika og fløde - uhm!
Kvark
|
250 g |
---|---|
Finthakket dild
|
2 spsk |
Vand
|
½ dl |
Fint salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Mellemstore kartofler med skræl
|
1 kg |
---|---|
Fint salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Blødt smør
|
30 g |
---|---|
Finthakket frisk rosmarin
|
1 tsk |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Fint salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Store tomater (ca. 600 g)
|
6 |
Kyllingefileter
|
4 |