Fyldt kyllingebryst med parmaskinke
30 min
•
Saftige kyllingeruller svøbt i parmaskinke og med fyld af hytteost og græskarkerner. De fyldte kyllingebryster bliver ledsaget af sprøde, lynstegte grøntsager.
Ingredienser
Fyldt kyllingebryst
2
Store kyllingefileter (ca. 450 g)
|
|
---|---|
100 g
Hytteost
|
|
4 tsk
Græskarkerner
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 skiver
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
|
25 g
Smør
|
Stegte grøntsager
10 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Broccoli i små buketter og stokken i tern
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 225 g)
|
|
3
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
2 dl
Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
Sådan gør du
Fyldt kyllingebryst
Stegte grøntsager
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7704 kJ / 1841 kcal
Næringsindhold pr. 100g
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 43 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 31,8 % | 7,2 g |
Fedt: | 25,2 % | 2,6 g |