Fyldt kyllingebryst med parmaskinke

Fyldt kyllingebryst med parmaskinke

30 min
Saftige kyllingeruller svøbt i parmaskinke og med fyld af hytteost og græskarkerner. De fyldte kyllingebryster bliver ledsaget af sprøde, lynstegte grøntsager.
https://www.arla.dk/opskrifter/fyldt-kyllingebryst-med-parmaskinke/

Sådan gør du

Fyldt kyllingebryst
  • Flæk kyllingefileterne på langs og bank dem flade med hånden. Fordel hytteost, græskarkerner, salt og peber på fileterne. Rul kyllingefileterne sammen til små roulader, rul derefter en skive parmaskinke om hver og hold dem sammen med kødnåle.
  • Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kyllingerullerne på alle sider i ca. 4 min. og steg dem derefter ved svag varme og under låg i ca. 7 min.
  • Tag de fyldte kyllingebrysterr op og hold dem varme.
Stegte grøntsager
  • Tør sauterpanden af og smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Kom broccoli og rødløg i panden og steg ved kraftig varme og under onrøring i ca. 2 min. Tilsæt hvidløg og salt og steg i yderligere ca. 2 min. Smag til.
  • Del hvert fyldte kyllingebryst i 2 med et skråt snit. Server dem sammen med stegte grøntsager, nykogte ris og hytteost.
Energiindhold for hele retten:

7735 kJ / 1849 kcal

Næringsindhold pr. 100g

380 kJ / 91 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 42,8 % 9,6 g
Kulhydrat: 32,8 % 7,3 g
Fedt: 24,4 % 2,5 g

Ingredienser

Fyldt kyllingebryst
2 Store kyllingefileter (ca. 450 g)
100 g Hytteost
4 tsk Græskarkerner
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
4 skiver Parmaskinke (ca. 50 g)
25 g Smør
Stegte grøntsager
10 g Smør
450 g Broccoli i små buketter og stokken i tern
3 Rødløg i tynde både (ca. 225 g)
3 Små fed hvidløg i tynde skiver
¾ tsk Groft salt
Tilbehør
160 g Fuldkornsris, fx sorte ris - koges
250 g Hytteost