Fyldte squash med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(59 vurderinger)

60+ min

Dejlig vegetarret. Savner du kødet, vil et stykke stegt kød passe til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 mellemstore grønne squash (ca. 700 g)
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Fyld

  • 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
  • 1 finthakket porre (ca. 100 g)
  • 1 dl hakkede dildkviste
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 200 g løse ris, parboiled (ca. 2½ dl)
  • 4 spsk pinjekerner
  • 15 g blødt smør
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% Pasta- & gratineringsost

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask de 4 squash og flæk dem på langs. Fjern kernerne, skrab fx med en ske. Læg de halve squash i et ovnfast fad. Dryp citronsaft på og drys med salt.

Fyld

Skær tomaterne i små tern. Bland tomater (med saft), porre, krydderurter, rå ris, pinjekerner, smør, hvidløg, salt og peber. Kom fyldet i squashene. Dæk fadet med bagepapir eller alufolie og bag retten midt i ovnen, til risene er møre. Drys ost på squashene. Skru op for ovnen og gratiner de fyldte squash øverst i ovnen til osten er gylden. Server med brød til.

Bagetid

Sæt retten i en kold ovn. Indstil på 175° - traditionel ovn og bag i ca. 1 time.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag