Du kan fylde squashene med de grøntsager du har - det er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på. Er du til stærk mad, kan du spice fyldet op med chili eller en stærk karry.
9666 kJ / 2310 kcal
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 13,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 56 % | 17,3 g |
Fedt: | 30,1 % | 4,3 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
4
Mellemstore grønne squash (ca. 700 g)
|
|
---|---|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket porre (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Hakkede dildkviste
|
|
2 spsk
Hakket bredbladet persille
|
|
200 g
Løse ris, parboiled (ca. 2½ dl)
|
|
4 spsk
Pinjekerner
|
|
15 g
Blødt smør
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
240 g
Groft brød
|
---|