Har du stadig squash tilovers kan du bruge dem i denne skønne kage.
Du kan fylde squashene med de grøntsager du har - det er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på. Er du til stærk mad, kan du spice fyldet op med chili eller en stærk karry.
9666 kJ / 2310 kcal
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 13,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 56 % | 17,3 g |
Fedt: | 30,1 % | 4,3 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Mellemstore grønne squash (ca. 700 g)
|
4 |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Finthakket porre (ca. 100 g)
|
1 |
Hakkede dildkviste
|
1 dl |
Hakket bredbladet persille
|
2 spsk |
Løse ris, parboiled (ca. 2½ dl)
|
200 g |
Pinjekerner
|
4 spsk |
Blødt smør
|
15 g |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
75 g |
---|
Groft brød
|
240 g |
---|