Squashbrød
2 timer 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•
![Squashbrød](https://images.arla.com/recordid/cdd000752c8446de9090ac09009e7a5e/squashbrod.jpg?format=webp&width=375&height=265&mode=crop&crop=(381,0,0,0))
Bag et stort dejligt squashbrød med ymer, persille - og selvfølgelig masser af squash. Brødet kan også bages med revne gulerødder i stedet for squash. Squashbrødet smager dejligt med smør og ost eller pålæg. Det er også godt som madbrød, fx sammen med en god grøntsagssuppe.
Ingredienser
50 g
Smør
|
|
---|---|
4 dl
Mælk
|
|
1 dl
Ymer
|
|
50 g
Gær
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
200 g
Groftrevet grøn squash
|
|
1 dl
Hakket persille
|
|
800 g
Hvedemel
|
Sådan gør du
Af dejen kan du forme 40 miniflutes, ca. 11 cm lange. Bag flutene ca. 15 min. ved 225° midt i ovnen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14498 kJ / 3465 kcal
Næringsindhold pr. 100g
882 kJ / 211 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 11,4 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 72,8 % | 37,8 g |
Fedt: | 15,8 % | 3,8 g |
![https://www.arla.dk/opskrifter/squashbrod/](/opskrifter/squashbrod/qrcode.png)