Fyldte aubergineruller og bagte stilktomater
35 min
•
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.
Ingredienser
Fyldte aubergineruller
2
Auberginer (ca. 400 g)
|
|
---|---|
3 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Merianblade
|
|
250 g
Salatost
|
Bagte stilktomater
750 g
Små tomater på stilk, fx cherrytomater
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Pynt
Merianblade
|
---|
Sådan gør du
Fyldte aubergineruller
Bagte stilktomater
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5186 kJ / 1239 kcal
Næringsindhold pr. 100g
354 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 15 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 11,4 % | 2,4 g |
Fedt: | 73,6 % | 7 g |