Fyldte aubergineruller og bagte stilktomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

35 min

De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Fyldte aubergineruller

  • 2 auberginer (ca. 400 g)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl friske merianblade
  • 250 g Arla® Puck salatost i blok

Bagte stilktomater

  • 750 g små tomater på stilk, fx cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • frisk merianblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyldte aubergineruller

  1. Rens auberginerne og skær dem i 12 skiver i alt (ca. 1 cm tykke). Pensl med olie på begge sider og læg skiverne på en plade med bagepapir. Drys med salt og bag aubergineskiverne midt i ovnen.
  2. Fordel halvdelen af merianbladene på de bagte aubergineskiver. Skær osten i 12 stykker, kom et stykke ost på hver aubergineskive og fold om osten.
  3. Læg rullerne, med sammenføjningerne nedad, i et ovnfast fad. Drys med resten at merianbladene.

Bagte stilktomater

  1. Skyl og tør tomaterne. Klip i mindre klaser og fordel dem i et ovnfast fad.
  2. Pensl med olie og drys med salt.
  3. Bag auberginerullerne øverst og stilktomaterne nederst i ovnen.

Bagetid for aubergineskiver

Ca. 15 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for aubergineruller og stiltomater

Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 72 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag