Du kan sagtens lave lakserouladen dagen før servering. Frys evt. rouladen ½ time før du skærer den ud, så bliver skiverne helt skarpe i snittet.
7760 kJ / 1855 kcal
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 25,7 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 21,7 % | 6,6 g |
Fedt: | 52,6 % | 7,3 g |
450 g
Frossen hakket spinat - optøet
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
¾ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
2 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Citronpeber
|
|
3 spsk
Finthakket purløg
|
300 g
Røget laks i skiver
|
|
---|---|
Lange strå af purløg
|
200 g
Ristet mørkt rugbrød
|
---|