Asparges tapas
15 min

Asparges tapas

En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Asparges tapas

En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.

Antal portioner

Skyrdip

  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 12 rensede grønne asparges (ca. 250 g)
  • 6 skiver parmaskinke (ca. 70 g)
  • 6 skyllede blade af hjertesalat
  • 2 spsk meget finthakket orange peberfrugter
  • 25 g grofthakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød i stænger

Fremgangsmåde:

Skyrdip

Rør skyren sammen med tomatrelish og salt. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog aspargesene 1-2 min. uden låg. Hæld vandet fra aspargesene og brus dem over med koldt vand. Lad aspargesene dryppe af i en sigte. Del hver skive skinke på langs og sno en strimmel om hver asparges. Skær salatbladene midt over på tværs og læg dem på et fad. Læg en teske skyrdip i hvert blad. Læg aspargesene i salatbladene og drys med salte mandler og peberfrugt. Server sammen med de ristede brødstænger og resten af skyrdippen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 26 %
Print