Asparges tapas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

15 min

En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkdip

  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 12 rensede grønne asparges (ca. 250 g)
  • 6 skiver parmaskinke (ca. 70 g)
  • 6 skyllede blade af hjertesalat
  • 2 spsk meget finthakket orange peberfrugter
  • 25 g grofthakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød i stænger

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkdip

Rør kvark sammen med tomatrelish og salt. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog aspargesene 1-2 min. uden låg. Hæld vandet fra aspargesene og brus dem over med koldt vand. Lad aspargesene dryppe af i en sigte. Del hver skive skinke på langs og sno en strimmel om hver asparges. Skær salatbladene midt over på tværs og læg dem på et fad. Læg en teske kvarkdip i hvert blad. Læg aspargesene i salatbladene og drys med salte mandler og peberfrugt. Server sammen med de ristede brødstænger og resten af kvarkdippen.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag