22461 kJ / 5368 kcal
851 kJ / 203 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 13,8 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 22,4 g |
Fedt: | 41,4 % | 9,5 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
250 g
Kvark
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatrelish
|
|
½ tsk
Groft salt
|
½ liter
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
12
Rensede grønne asparges (ca. 250 g)
|
|
6 skiver
Parmaskinke (ca. 70 g)
|
|
6
Skyllede blade af hjertesalat
|
|
2
Spsk meget finthakket orange peberfrugter
|
|
25 g
Grofthakkede saltede mandler
|
100 g
Ristet rugbrød i stænger
|
---|