Asparges tapas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkdip

  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 12 rensede grønne asparges (ca. 250 g)
  • 6 skiver parmaskinke (ca. 70 g)
  • 6 skyllede blade af hjertesalat
  • 2 spsk meget finthakket orange peberfrugter
  • 25 g grofthakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød i stænger

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkdip

Rør kvark sammen med tomatrelish og salt. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog aspargesene 1-2 min. uden låg. Hæld vandet fra aspargesene og brus dem over med koldt vand. Lad aspargesene dryppe af i en sigte. Del hver skive skinke på langs og sno en strimmel om hver asparges. Skær salatbladene midt over på tværs og læg dem på et fad. Læg en teske kvarkdip i hvert blad. Læg aspargesene i salatbladene og drys med salte mandler og peberfrugt. Server sammen med de ristede brødstænger og resten af kvarkdippen.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag