Asparges tapas - Opskrifter - Arla

Asparges tapas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

15 min

En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkdip

  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • 12 rensede grønne asparges (ca. 250 g)
  • 6 skiver parmaskinke (ca. 70 g)
  • 6 skyllede blade af hjertesalat
  • 2 spsk meget finthakket orange peberfrugter
  • 25 g grofthakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød i stænger

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkdip

Rør kvark sammen med tomatrelish og salt. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog aspargesene 1-2 min. uden låg. Hæld vandet fra aspargesene og brus dem over med koldt vand. Lad aspargesene dryppe af i en sigte. Del hver skive skinke på langs og sno en strimmel om hver asparges. Skær salatbladene midt over på tværs og læg dem på et fad. Læg en teske kvarkdip i hvert blad. Læg aspargesene i salatbladene og drys med salte mandler og peberfrugt. Server sammen med de ristede brødstænger og resten af kvarkdippen.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: