Asparges tapas
15 min
•

En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.
Ingredienser
Kvarkdip
250 g
Kvark eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatrelish
|
|
½ tsk
Groft salt
|
½ liter
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
12
Rensede grønne asparges (ca. 250 g)
|
|
6 skiver
Parmaskinke (ca. 70 g)
|
|
6
Skyllede blade af hjertesalat
|
|
2
Spsk meget finthakket orange peberfrugter
|
|
25 g
Grofthakkede saltede mandler
|
Tilbehør
100 g
Ristet rugbrød i stænger
|
---|
Sådan gør du
Kvarkdip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
22461 kJ / 5368 kcal
Næringsindhold pr. 100g
851 kJ / 203 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 13,8 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 22,4 g |
Fedt: | 41,4 % | 9,5 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
