Asparges tapas

Asparges tapas

15 min
En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.

Sådan gør du

Kvarkdip
  • Rør kvark sammen med tomatrelish og salt. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
  • Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog aspargesene 1-2 min. uden låg. Hæld vandet fra aspargesene og brus dem over med koldt vand. Lad aspargesene dryppe af i en sigte. Del hver skive skinke på langs og sno en strimmel om hver asparges. Skær salatbladene midt over på tværs og læg dem på et fad. Læg en teske kvarkdip i hvert blad. Læg aspargesene i salatbladene og drys med salte mandler og peberfrugt. Server sammen med de ristede brødstænger og resten af kvarkdippen.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

22521 kJ / 5383 kcal

Næringsindhold pr. 100g

853 kJ / 204 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 13,7 % 6,9 g
Kulhydrat: 45 % 22,6 g
Fedt: 41,3 % 9,5 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser

Kvarkdip
250 g
Tomatrelish
3 spsk
Groft salt
½ tsk
Vand
½ liter
Groft salt
½ tsk
Rensede grønne asparges (ca. 250 g)
12
Parmaskinke (ca. 70 g)
6 skiver
Skyllede blade af hjertesalat
6
Spsk meget finthakket orange peberfrugter
2
Grofthakkede saltede mandler
25 g
Tilbehør
Ristet rugbrød i stænger
100 g