22521 kJ / 5383 kcal
853 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 13,7 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 45 % | 22,6 g |
Fedt: | 41,3 % | 9,5 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
250 g | |
Tomatrelish
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
½ liter |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Rensede grønne asparges (ca. 250 g)
|
12 |
Parmaskinke (ca. 70 g)
|
6 skiver |
Skyllede blade af hjertesalat
|
6 |
Spsk meget finthakket orange peberfrugter
|
2 |
Grofthakkede saltede mandler
|
25 g |
Ristet rugbrød i stænger
|
100 g |
---|