Ca. 5 min. ved 175° - traditionel ovn.
9495 kJ / 2269 kcal
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 17,5 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 35,4 % | 7,2 g |
Fedt: | 47,1 % | 4,4 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
2
Tomater (ca. 150 g)
|
|
---|---|
400 g
Helleflynder filet
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
3 spsk
Hakkede friske krydderurter, fx purløg, dild, persille, salvie, basilikum
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
300 g
Rensede grønne asparges
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket skalotteløg (ca. 25 g)
|
|
1
Gulerod i små tern (ca. 100 g)
|
|
1
Porre i tynde ringe (kun det hvide) (ca. 100 g)
|
|
1½ dl
Tør hvidvin
|
|
4 dl
Fiskebouillon
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
Blandede krydderurter
|
|
---|---|
Tørret tang (kan købes i helsekostforretninger)
|
1 kg
Kogte små nye kartofler
|
---|