9567 kJ / 2287 kcal
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 17,3 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 35,8 % | 7,3 g |
Fedt: | 46,9 % | 4,4 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
Tomater (ca. 150 g)
|
2 |
---|---|
Helleflynder filet
|
400 g |
Olivenolie
|
½ dl |
Hakkede friske krydderurter, fx purløg, dild, persille, salvie, basilikum
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
Rensede grønne asparges
|
300 g |
---|
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakket skalotteløg (ca. 25 g)
|
1 |
Gulerod i små tern (ca. 100 g)
|
1 |
Porre i tynde ringe (kun det hvide) (ca. 100 g)
|
1 |
Tør hvidvin
|
1½ dl |
Fiskebouillon
|
4 dl |
2 dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
Blandede krydderurter
|
|
---|---|
Tang (kan købes i helsekostforretninger)
|
Kogte små nye kartofler
|
1 kg |
---|