Tapas-skeer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(39 vurderinger)

45 min

Delikat og smukt at se på. Små tapas-bidder på skeer, lige til at spise i en mundfuld ad gangen.

Ingredienser

Antal portioner

Stenbiderrogn

Tun

Vagtelæg

  • 6 smilende vagtelæg (kogetid 2-3 min.)
  • groftkværnet peber

Tilbehør

  • 100 g meget tynde skiver ristet rugbrød
  • 100 g meget tynde skiver ristet lyst brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Stenbiderrogn

Bland ca. 100 g af stenbiderrognen med cremefraiche, løg, citronsaft og salt. Smag til. Fordel rognblandingen på 12 spiseskeer – det er nemmest at komme blandingen i en sprøjtepose. Pynt med resten af rognen, purløg og hakkede nødder. Læg skeerne spredt på et stort fad.

Tun

Hæld vandet fra tunen og findel den med en gaffel. Vend tunen sammen med cremefraiche, agurker, citronskal, salt og peber. Stil tuncremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til. Fordel tuncremen på 12 spiseskeer, pynt med karse og læg dem på fadet.

Vagtelæg

Pil æggene og del dem i halve. Kom æggene på teskeer, drys med peber og læg dem på fadet.

Tip

Skeerne kan stå klar i køleskabet et par timer. Tag dem ud en halv times tid før de skal spises.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay, pinot noir, pinot meunier Champagne, Frankrig

Et glas tør champagne/crémant (brut) vil være dejligt til denne festlige forret, men en god chablis vil også fungere rigtig godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hummersuppe