Tapas-skeer
45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
)
Delikat og smukt at se på. Små tapas-bidder på skeer, lige til at spise i en mundfuld ad gangen.
Ingredienser
Stenbiderrogn
100 g
Renset stenbiderrogn
|
|
---|---|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
4 spsk
Finhakket rødløg
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
4 spsk
Fintklippet purløg
|
|
4 spsk
Hakkede, saltede cashewnødder
|
Tun
1 dåse
Tun i vand
|
|
---|---|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
75 g
Finthakkede syltede agurker
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Klippet karse i buketter
|
Vagtelæg
6
Smilende vagtelæg (kogetid 2-3 min.)
|
|
---|---|
Groftkværnet peber
|
Tilbehør
100 g
Meget tynde skiver ristet rugbrød
|
|
---|---|
100 g
Meget tynde skiver ristet lyst brød
|
Sådan gør du
Stenbiderrogn
Tun
Vagtelæg
Skeerne kan stå klar i køleskabet et par timer. Tag dem ud en halv times tid før de skal spises. Du kan erstatte stenbiderrogn med andre rogntyper.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8542 kJ / 2042 kcal
Næringsindhold pr. 100g
874 kJ / 209 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 18 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 25,4 % | 13,1 g |
Fedt: | 56,6 % | 13,4 g |
