Fyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespelt
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Undgå madspild og brug nogle af dine gode rester til en dejlig ny ret. Fyld peberfrugter med en rest kødsauce og kogt perlespelt. Du undgår madspild, det er nemt og smager dejligt.
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
En rest kødsauce (ca. 350 g)
|
|
---|---|
300 g
Kogt perlespelt (af 160 g rå perlespelt)
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Store røde peberfrugter (ca. 700 g)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
8 spsk
Pankorasp (ca. 35 g)
|
Pynt
Blade af bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Fyldte peberfrugter
Du kan skære en anelse af bunden af peberfrugterne (uden at lave hul), hvis de har svært ved at stå.
Bulgur kan erstattes med quina. Tex mex osten kan erstattes af Arla Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost, hvis retten skal være mindre hot.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8513 kJ / 2035 kcal
Næringsindhold pr. 100g
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 23,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 44 % | 10,2 g |
Fedt: | 32,9 % | 3,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.