Her er endnu en idé, til hvordan du kan få brugt dine rester.
Du kan skære en anelse af bunden af peberfrugterne (uden at lave hul), hvis de har svært ved at stå.
Bulgur kan erstattes med quina. Tex mex osten kan erstattes af Arla Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost, hvis retten skal være mindre hot.
8513 kJ / 2035 kcal
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 23,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 44 % | 10,2 g |
Fedt: | 32,9 % | 3,5 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
En rest kødsauce (ca. 350 g)
|
|
---|---|
Kogt perlespelt (af 160 g rå perlespelt)
|
300 g |
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
|
175 g |
Grofthakket bredbladet persille
|
2 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Store røde peberfrugter (ca. 700 g)
|
4 |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Pankorasp (ca. 35 g)
|
8 spsk |
Blade af bredbladet persille
|
---|