Fyldte champignoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(52 vurderinger)

30 min

Bagte champignoner får en dejlig smag af umami og er en lækker snack at servere for dine gæster.

Ingredienser

3 stk. pr. person

Antal portioner
  • 20 store champignoner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens champignonerne for jord, skær roden af og fjern stokkene (gem 10 stokke).

Hak stokkene fint (ca. 3 spsk i alt) og bland dem sammen med olie, persille, hvidløg, løg, salt og peber. Pensl bunden af champignonerne med olie og fordel fyldet heri. Læg de fyldte champignoner på en plade med bagepapir. Del hver skive parmaskinke i 5 stykker. Drys ost i champignonerne og læg herpå et stykke parmaskinke. Bag de fyldte champignoner midt i ovnen, til de er gyldne. Server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 70 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: