Fyldte champignoner
30 min
•
![Fyldte champignoner](https://images.arla.com/recordid/1C90DDE4-1BFD-406B-A27A36DE9D0E7974/fyldte-champignoner.jpg?format=webp&width=375&height=265&mode=crop&crop=(381,0,0,0))
Fyldte champignoner har en dejlig smag af umami og gør sig godt som en tapasret eller som tilbehør til hovedretten. Fyldet i de fyldte champignoner består af champignon, løg, persille og salatost - og så er de toppet med sprødt lufttørret skinke.
Ingredienser
Fyldte champignoner
10
Store champignoner (ca. 400 g)
|
|
---|---|
¾ dl
Finthakkede skalotteløg
|
|
¾ dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
2
Store knuste fed hvidløg
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Salatost i tern
|
|
2 skiver
Lufttørret skinke, fx parmaskinke
|
Sådan gør du
Fyldte champignoner
Skinken kan udelades. De fyldte champignoner smager også dejligt uden skinke. Salatost kan erstattes af flødeost og en smule salt. Smag til!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2325 kJ / 556 kcal
Næringsindhold pr. 100g
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 20,8 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 12,9 % | 3 g |
Fedt: | 66,3 % | 7,2 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
![https://www.arla.dk/opskrifter/fyldte-champignoner/](/opskrifter/fyldte-champignoner/qrcode.png)