Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Skinken kan udelades. De fyldte champignoner smager også dejligt uden skinke. Salatost kan erstattes af flødeost og en smule salt. Smag til!
2325 kJ / 556 kcal
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 20,8 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 12,9 % | 3 g |
Fedt: | 66,3 % | 7,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
10
Store champignoner (ca. 400 g)
|
|
---|---|
¾ dl
Finthakkede skalotteløg
|
|
¾ dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
2
Store knuste fed hvidløg
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Salatost i tern
|
|
2 skiver
Lufttørret skinke, fx parmaskinke
|