Fyldte champignoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(61 vurderinger)

30 min

Bagte champignoner får en dejlig smag af umami og er en lækker snack at servere for dine gæster.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

3 stk. pr. person

Antal portioner

  • 20 store champignoner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens champignonerne for jord, skær roden af og fjern stokkene (gem 10 stokke).

Hak stokkene fint (ca. 3 spsk i alt) og bland dem sammen med olie, persille, hvidløg, løg, salt og peber. Pensl bunden af champignonerne med olie og fordel fyldet heri. Læg de fyldte champignoner på en plade med bagepapir. Del hver skive parmaskinke i 5 stykker. Drys ost i champignonerne og læg herpå et stykke parmaskinke. Bag de fyldte champignoner midt i ovnen, til de er gyldne. Server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag