Champignonsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(45 vurderinger)

30 min

En lækker, cremet og varmende champignonsuppe som serveres med flutes eller kuvertbrød.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 200 g flutes eller kuvertbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Smelt smørret og svits løgstykkerne heri, til de er klare. Drys mel over og bag det sammen. Tilsæt bouillon lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem koge ca. 5 min. Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.

Tip

Suppen kan evt. tilsættes lidt friskpresset citronsaft.

Tilbehør

200 g flutes eller kuvertbrød.

Frysetip

Suppen kan fryses uden fløde og champignoner.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 51 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: