Champignonsuppe - Opskrifter - Arla

Champignonsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(47 vurderinger)

30 min

En lækker, cremet og varmende champignonsuppe som serveres med flutes eller kuvertbrød.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 200 g flutes eller kuvertbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Smelt smørret og svits løgstykkerne heri, til de er klare. Drys mel over og bag det sammen. Tilsæt bouillon lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem koge ca. 5 min. Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.

Tip

Suppen kan evt. tilsættes lidt friskpresset citronsaft.

Tilbehør

200 g flutes eller kuvertbrød.

Frysetip

Suppen kan fryses uden fløde og champignoner.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: