Suppen kan tilberedes med de svampe du har - gerne en blanding. Suppen kan evt. tilsættes lidt friskpresset citronsaft - eller smaget til med krydderurter efter smag.
Suppen kan fryses uden fløde og champignoner.
7331 kJ / 1752 kcal
366 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 9,4 % | 2 g |
Kulhydrat: | 37,8 % | 8,1 g |
Fedt: | 52,8 % | 5,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
30 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket skalotteløg
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
|
1 liter
Hønsebouillon
|
|
500 g
Friske champignoner, i skiver
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
200 g
Flutes eller kuvertbrød
|
---|
Frisk timian
|
---|