Dejlig cremet suppe, der smager og giver kulør på spisebordet.
Suppen kan fryses uden fløde og champignoner.
Suppen kan tilberedes med de svampe du har - gerne en blanding. Suppen kan evt. tilsættes lidt friskpresset citronsaft - eller smaget til med krydderurter efter smag.
7479 kJ / 1788 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 9,2 % | 2 g |
Kulhydrat: | 37 % | 8,1 g |
Fedt: | 53,8 % | 5,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Smør
|
30 g |
---|---|
Finthakket skalotteløg
|
1 |
Hvedemel
|
5 spsk |
Hønsebouillon
|
1 liter |
Friske champignoner, i skiver
|
500 g |
2 dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet hvid peber
|
Flutes eller kuvertbrød
|
200 g |
---|
Frisk timian
|
---|