Få ugens madplan fra Karolines Køkken®

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grøntsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad.

Mandag 18-02-19
Rødbedefritter med selleripuré og stegte svampe

Hovedret: Rødbedefritter med selleripuré og stegte svampe

Svampe indeholder masser af umami - den 5. grundsmag. Så i denne dejlige vegetarret mangler I ikke kødet, også selvom I normalt er kødspisere.

30 min

Tirsdag 19-02-19
Ovnstegte kyllingelår og sursød hvidkålssalat

Hovedret: Ovnstegte kyllingelår og sursød hvidkålssalat

Når først kylling og kartofler er i ovnen og hvidkålssalaten er blandet, er der tid til en lille hyggepause....eller til at få noget andet fra hånden.

60+ min

Onsdag 20-02-19
Bygotto med hytteost

Hovedret: Bygotto med hytteost

En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risene med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!

45 min

Torsdag 21-02-19
Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler

Hovedret: Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler

Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.

30 min

Fredag 22-02-19
Millionbøf bagt i ovnen med savojkålssalat

Hovedret: Millionbøf bagt i ovnen med savojkålssalat

Den kendte og elskede millionbøf - eller spaghetti og kødsauce. Her i en supernem version lavet i ovnen.

45 min

Lørdag 23-02-19
Kalvesteg med sherrysauce

Hovedret: Kalvesteg med sherrysauce

Perfekt til gæster når der skal skrues op for charmen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre kalvekød.

60+ min

Fastelavnsboller med hindbærskum

Dessert: Fastelavnsboller med hindbærskum

Fastelavnsboller af flækkede vandbakkelser fyldt med lækker og luftig hindbærskum

Søndag 24-02-19
Spinatvafler med stenbiderrogn

Forret: Spinatvafler med stenbiderrogn

Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.

30 min

Cremet persillerodssuppe med torsk og karse

Hovedret: Cremet persillerodssuppe med torsk og karse

Lækker grøn og cremet persillerodssuppe med torsk toppet med frisk karse.

1 timer