Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grøntsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad.

Få ugens madplan fra Karolines Køkken®

Hovedret: Rødbedefritter med selleripuré og stegte svampe
Svampe indeholder masser af umami - den 5. grundsmag. Så i denne dejlige vegetarret mangler I ikke kødet, også selvom I normalt er kødspisere.
30 min

Hovedret: Ovnstegte kyllingelår og sursød hvidkålssalat
Når først kylling og kartofler er i ovnen og hvidkålssalaten er blandet, er der tid til en lille hyggepause....eller til at få noget andet fra hånden.
60+ min

Hovedret: Bygotto med hytteost
En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risene med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!
45 min

Hovedret: Kartoffelsuppe med sprøde jordskokker og æbler
Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.
30 min

Hovedret: Millionbøf bagt i ovnen med savojkålssalat
Den kendte og elskede millionbøf - eller spaghetti og kødsauce. Her i en supernem version lavet i ovnen.
45 min
&w=600&h=450&scale=both&ak=6826258c&hm=d156be16)
Hovedret: Kalvesteg med sherrysauce
Perfekt til gæster når der skal skrues op for charmen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre kalvekød.
60+ min
&w=600&h=450&scale=both&ak=6826258c&hm=6e7cad3e)
Dessert: Fastelavnsboller med hindbærskum
Fastelavnsboller af flækkede vandbakkelser fyldt med lækker og luftig hindbærskum

Forret: Spinatvafler med stenbiderrogn
Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.
30 min

Hovedret: Cremet persillerodssuppe med torsk og karse
Lækker grøn og cremet persillerodssuppe med torsk toppet med frisk karse.
1 timer