Madplan - UGENS MADPLAN

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grøntsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad.

Guleroden er der bare altid, så vi næsten glemmer at skønne på den. Men den kan så meget - spises rå, rives, koges, bages, grilles, marineres og meget mere - så nyd den.

Mandag 28-05-18
Salat med karry-rug og stegt paneer

Hovedret: Salat med karry-rug og stegt paneer

En lækker mættende salat med kogt perlerug, knasende grøntsager og et dejligt stykke stegt paneer.

30 min

Tirsdag 29-05-18
Korianderkylling med karrykartofler

Hovedret: Korianderkylling med karrykartofler

Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.

30 min

Onsdag 30-05-18
Stegt hornfisk med sursød grøntsagssalat

Hovedret: Stegt hornfisk med sursød grøntsagssalat

Hornfisken svømmer i de danske farvande lige før det for alvor bliver sommer og lige efter sommeren. Nyd den delikate fisk....få fiskehandleren til at udbene dem. Skulle der være ben tilbage er det så praktisk at benene er blågrønne, så de er nemme at se.

30 min

Torsdag 31-05-18
Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb

Hovedret: Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb

Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.

30 min

Fredag 01-06-18
Salat med kylling og lune ostebidder

Hovedret: Salat med kylling og lune ostebidder

Sprøde croutoner med smeltet ost på toppen af salaten - mums!

30 min

Lørdag 02-06-18
Grydestegt kylling med rabarber

Hovedret: Grydestegt kylling med rabarber

Det smager altså af sommer og ferie hos mormor og af at spise ude i haven under en blomstrende hvidtjørn.

60+ min

Yoghurtis med mynte og bellis

Dessert: Yoghurtis med mynte og bellis

Server denne skønne isdessert for dine gæster efter en god middag på en sommeraften.

60+ min

Søndag 03-06-18
Pasta med asparges, tomater og rucola

Hovedret: Pasta med asparges, tomater og rucola

Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!

Koldskål med grove junkere

Dessert: Koldskål med grove junkere

Børn i alle aldre vil elske frugtspyddene og junkerne, der er bagt med havregryn, grahamsmel og hørfrø. Du kan købe en super god koldskål, men kan selvfølgelig også vælge at lave den selv.

45 min