Få ugens madplan fra Karolines Køkken® - eller skræddersy din egen

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grøntsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad. Nederst på siden har du mulighed for at skræddersy din egen madplan.

Mandag 16-07-18
Pastafad med grøntsager

Hovedret: Pastafad med grøntsager

Super nemt pastafad som passer sig selv i ovnen det meste af tiden. Dejligt til den kødløse dag....eller server med koteletter eller pølser.

45 min

Tirsdag 17-07-18
Kartoffelsalat med grønne asparges

Hovedret: Kartoffelsalat med grønne asparges

Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.

1 timer

Onsdag 18-07-18
Nem gazpacho med kartoffeltern

Hovedret: Nem gazpacho med kartoffeltern

Gazpacho er en forfriskende og læskende suppe på en dejlig varm sommerdag.

30 min

Torsdag 19-07-18
Pitasandwich

Hovedret: Pitasandwich

Pitabrød - frækt med lækre kirsebær til.

30 min

Fredag 20-07-18
Stegte skrubber med persillesauce

Hovedret: Stegte skrubber med persillesauce

Uhm! Stegte skrubber med persillesauce....ren retro. Og så med rysteribs, som en ekstra prik over i'et.

45 min

Lørdag 21-07-18
Stegt okselårtunge og spidskål med dildfrø

Hovedret: Stegt okselårtunge og spidskål med dildfrø

Flot og velsmagende hovedret. God til gæster.

60+ min

Pavlova med likørflødeskum og frisk frugt

Dessert: Pavlova med likørflødeskum og frisk frugt

Pavlova er en overdådig marengskage, opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova (1881-1931).

60+ min

Søndag 22-07-18
Græsk salat

Forret: Græsk salat

Den skønne salat som mange af os har spist på ferie i Grækenland....fuld af minder om sol, varme og en taverna ved det glitrende hav.

30 min

Stikkelsbærfyldte makreller

Hovedret: Stikkelsbærfyldte makreller

Makrellen bugner af sommer med fyld af stikkelsbær og krusemynteblade.

45 min

Skræddersy din egen madplan

Ta' udgangspunkt i vores forslag og udskift efter din egen smag.

Personlig madplan