De fleste krydderurter er gode på græskarpizza. Du kan hakke dem og tilsætte dem til creme fraiche blandingen eller du kan komme dem direkte på pizzaen - husk altid at komme krydderurter under osten, så de ikke brænder på under bagningen. Du kan bruge alle spiselige græskar i stedet for hokkaido. Græskar kan erstattes af rodfrugter, skåret på samme måde eller grønkål plukket i mindre buketter.
9104 kJ / 2176 kcal
788 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 14,1 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 19,8 g |
Fedt: | 43,1 % | 9,2 g |
Grønne pizzaer er geniale, særligt hvis du sørger for at cremen i bunden er fuld af smag. Smagen af bagt græskar på pizza er virkelig god og der findes mange dejlige spiselige, danske græskar.
2
Pizzadeje
|
---|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1
Fed hvidløg, knust
|
|
½
Citron, skal heraf
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼
Hokkaido græskar (ca. 200 g)
|
|
---|---|
½
Majskolbe eller 100 g majs
|
|
10 kviste
Frisk timian
|
|
75 g
Mozzarellaost i tern
|
|
50 g
Parmigiano Reggiano eller anden hård ost
|
|
Lidt jomfruolivenolie
|