Krondyrmørbrad med bagt græskar og brombærsalat

Krondyrmørbrad med bagt græskar og brombærsalat

1 timer Hovedret
Imponér dine gæster med denne skønne vildtret, som består af krondyrmørbrad med parmaskinke, bagt græskar, skønne lune brombær og en let champignonsauce. Krondyrmørbraden er stegt på panden, først brunet, så viklet ind i parmaskinke og stegt igen. Her får du også opskrift på lækkert krondyrmørbrad tilbehør. Krondyrmørbrad er et dejligt stykke kød, og retten både smager og ser vidunderlig ud.
Mere inspiration

Lækkert og festligt tilbehør - kan også serveres til krondyrmørbraden.

Pommes Anna
60+ min
Pommes Anna
(3)
Velbekomme!
Tip

Istedet for at smide kernerne fra græskaret ud, kan du riste dem. Her har du en opkrift på ristede græskarkerner

Variation

Du kan servere kogte eller bagte kartofler i stedet for græskar. Eller måske pommes anna - se opskriften i linket nedenunder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2315 kJ / 2315 kcal

Næringsindhold pr. 100g

341 kJ / 82 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 40,4 % 8,1 g
Kulhydrat: 18,2 % 3,7 g
Fedt: 41,4 % 3,8 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser