Lækkert og festligt tilbehør - kan også serveres til krondyrmørbraden.
Istedet for at smide kernerne fra græskaret ud, kan du riste dem. Her har du en opkrift på ristede græskarkerner
Du kan servere kogte eller bagte kartofler i stedet for græskar. Eller måske pommes anna - se opskriften i linket nedenunder.
10014 kJ / 2393 kcal
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 40 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 21,4 % | 4,4 g |
Fedt: | 38,6 % | 3,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Græskar, fx hokkaido eller butternut squash (ca. 1 kg)
|
1 |
---|---|
Smør i tern
|
25 g |
Græskarkerner
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
25 g |
---|---|
Afpudsede kronhjortemørbrader (ca. 600 g i alt)
|
2 |
Friskkværnet peber
|
1 |
Parmaskinke i skiver
|
100 g |
Brombær
|
250 g |
---|---|
Sukker
|
2 spsk |
Æblecidereddike
|
1 tsk |
Rensede blade af hovedsalat
|
100 g |
Små pærer i tynde både, fx clara friis (ca. 150 g)
|
2 |
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
1 |
Champignoner i skiver
|
225 g |
---|---|
200 g |