Endnu en lækker opskrift med dyr - denne gang på dyreryg.
Steg køllen til 60° for en rosa steg og for gennemstegt steg til 65°.
38684 kJ / 9246 kcal
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 20,5 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 11,1 g |
Fedt: | 37,1 % | 4,5 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Vand
|
1¼ liter |
---|---|
Sukker (ca. 3 dl)
|
250 g |
Frosne tranebær
|
350 g |
Faste, modne og uskrællede pærer i tynde både (ca. 750 g)
|
5 |
Udbenet dyrekølle (ca. 2½ kg)
|
1 |
---|---|
Hakkede tørrede enebær
|
25 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
7 dl |
3 dl |
Castello® Danablu 50+ i mindre stykker
|
25 g |
---|---|
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
2 dl | |
Hvedemel
|
4 spsk |
Evt. kulør
|
Smør
|
150 g |
---|---|
Små pillede og kogte aspargeskartofler
|
3 kg |
Hakkede hasselnøddekerner
|
50 g |