Steg køllen til 60° for en rosa steg og for gennemstegt steg til 65°.
38406 kJ / 9179 kcal
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 20,5 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 42,7 % | 11,1 g |
Fedt: | 36,8 % | 4,4 g |
Endnu en lækker opskrift med dyr - denne gang på dyreryg.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
1¼ liter
Vand
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
350 g
Frosne tranebær
|
|
5
Faste, modne og uskrællede pærer i tynde både (ca. 750 g)
|
1
Udbenet dyrekølle (ca. 2½ kg)
|
|
---|---|
25
Hakkede tørrede enebær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
7 dl
Vand
|
|
3 dl
Piskefløde
|
25 g
Blåskimmelost i mindre stykker
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
4 spsk
Hvedemel
|
|
Evt. kulør
|
150 g
Smør
|
|
---|---|
3 kg
Små pillede og kogte aspargeskartofler
|
|
50 g
Hakkede hasselnøddekerner
|