De honningsauterede brombær kan laves på forhånd og varmes forsigtigt lige inden serveringen. Det samme kan kartoffelmedaljerne. Hvis du ønsker en tykkere sauce, kan du jævne den med 1-2 spsk flødeost.
10197 kJ / 2437 kcal
371 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 7,2 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 11,1 g |
Fedt: | 42 % | 4,2 g |
Er du heldig at falde over en dyrekølle - så prøv denne dejlige opskrift.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1
Dyreryg (ca. 2 kg)
|
|
---|---|
75 g
Smør
|
|
7
Knuste, tørrede enebær
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Vildtbouillon
|
|
2 dl
Tør rødvin
|
|
1
Hakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
3
Hakkede fed hvidløg
|
4
Store bagekartofler (ca. 850 g)
|
|
---|---|
½
Knoldselleri i grove stykker (ca. 275 g)
|
|
¼
Pastinak i grove stykker (ca. 100 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
25 g
Fintrevet Parmigiano Reggiano
|
6
Små runde skalotteløg skåret i tynde skiver
|
|
---|---|
2 spsk
Rapsolie
|
|
4 spsk
Honning
|
|
800 g
Friske brombær eller optøede, afdryppede
|
|
2 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Kviste af bredbladet persille (ca. dl)
|
---|