Dyreryg med kartoffelmedaljer

Dyreryg med kartoffelmedaljer

60+ min Hovedret

Dyreryg stegt i ovn - en lækker og fornem middag, der i denne udgave serveres med både søde honninsauterede brombær, kartoffelmedaljer og en herlig skysauce. Rosastegt dyreryg er en oplevelse at smage og kræver et vist håndelag at få lige i øjet, men her får du en opskrift, så du kan være sikker på det lykkes. Dyreryg på ben byder både på filet øverst - og mørbrad nederst. Begge dele er delikatesser, der fortjener et godt tilbehør - og et godt glas rødvin. God fornøjelse!

Mere inspiration

Har du ikke mod på at lave kartoffelmedaljer, så prøv dette lækre kartoffeltilbehør.

Velbekomme!
Tilberedningstip

De honningsauterede brombær kan laves på forhånd og varmes forsigtigt lige inden serveringen. Det samme kan kartoffelmedaljerne. Hvis du ønsker en tykkere sauce, kan du jævne den med 1-2 spsk flødeost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10387 kJ / 2483 kcal

Næringsindhold pr. 100g

378 kJ / 90 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 8,9 % 2 g
Kulhydrat: 46,8 % 10,4 g
Fedt: 44,3 % 4,5 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser