Når først fløden er tilsat, må retten ikke stå og simre under låg - fløden kan risikere at skille.
10743 kJ / 2568 kcal
358 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 27,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 39,2 % | 8,3 g |
Fedt: | 32,9 % | 3,2 g |
Endnu en dejlig gryderet med vildt.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.
Bacon (ca. 125 g)
|
8 skiver |
---|---|
Smør
|
15 g |
Dyrebov i tern, fx kronhjort
|
500 g |
Vand
|
3 dl |
Grofthakkede skalotteløg
|
6 |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Hakket frisk salvie
|
2 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
10 g |
---|---|
Savojkål i strimler
|
400 g |
Blå og grønne vindruer i halve
|
200 g |
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Madlavningsfløde
|
¼ liter |
---|
Frisk salvie
|
---|
Kartofler - lavet til kartoffelmos
|
1 kg |
---|