Vildtragout med drue-nøddekål

Vildtragout med drue-nøddekål

1 timer Hovedret

Elegant og fyldig efterårs- og vinterret med bl.a. hjortekød, bacon, savojkål og salvie.

Velbekomme!
Tip

Når først fløden er tilsat, må retten ikke stå og simre under låg - fløden kan risikere at skille.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10720 kJ / 2562 kcal

Næringsindhold pr. 100g

358 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 29,4 % 6,2 g
Kulhydrat: 42 % 8,9 g
Fedt: 28,6 % 2,8 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.

Ingredienser