Når først fløden er tilsat, må retten ikke stå og simre under låg - fløden kan risikere at skille.
10809 kJ / 2583 kcal
361 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 27,8 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 8,4 g |
Fedt: | 32,6 % | 3,2 g |
Endnu en dejlig gryderet med vildt.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
500 g
Dyrebov i tern, fx kronhjort
|
|
3 dl
Vand
|
|
6
Grofthakkede skalotteløg
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Hakkede salvieblade
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Savojkål i strimler
|
|
200 g
Halve stenfri, blå og grønne vindruer
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
½ tsk
Groft salt
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
---|
Salvieblade
|
---|
1 kg
Kartofler - lavet til kartoffelmos
|
---|