Vildtragout med drue-nøddekål

Vildtragout med drue-nøddekål

1 timer Hovedret
Denne vildtragout er en elegant og fyldig efterårs- og vinterret, der er oplagt at servere når det er sæson for vildt. Denne vildtragout indeholder bl.a. hjortekød, bacon, savojkål og salvie. Du kan forberede det meste af vildtragouten i forvejen, så det er nemt at gøre klar når gæsterne kommer. Vi foreslår at du serverer en hjemmelavet kartoffelmos til den skønne vildtragout.
Mere inspiration

Endnu en dejlig gryderet med vildt.

Gryderet med vildt
1 timer
Gryderet med vildt
(28)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Når først fløden er tilsat, må retten ikke stå og simre under låg - fløden kan risikere at skille.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2562 kJ / 2562 kcal

Næringsindhold pr. 100g

358 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 29,4 % 6,2 g
Kulhydrat: 42 % 8,9 g
Fedt: 28,6 % 2,8 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.

Ingredienser