Denne vildtragout er en elegant og fyldig efterårs- og vinterret, der er oplagt at servere når det er sæson for vildt. Denne vildtragout indeholder bl.a. hjortekød, bacon, savojkål og salvie. Du kan forberede det meste af vildtragouten i forvejen, så det er nemt at gøre klar når gæsterne kommer. Vi foreslår at du serverer en hjemmelavet kartoffelmos til den skønne vildtragout.
Når først fløden er tilsat, må retten ikke stå og simre under låg - fløden kan risikere at skille.
10720 kJ / 2562 kcal
358 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 29,4 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 42 % | 8,9 g |
Fedt: | 28,6 % | 2,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. Der findes flere metoder, men denne kan bruges i mange af vores opskrifter.