Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Temaer
Artikler
Ugens madplaner på mail
Click&Cook®
Indkøbsliste
Madplaner
Tøm Køleskabet
Karolines App
Om Karolines Køkken®
Karolines Leksikon
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Produkter
Alle brands
Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Græsk
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Click&Cook®
Arla
Opskrifter
Agerhøns med druer, bagt sellerimos og tyttebær
Agerhøns med druer, bagt sellerimos og tyttebær
1 timer
Hovedret
•
Kommentarer
En velsmagende efterårsret - der i virkeligheden kan tilberedes hele året!
Velbekomme!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13799 kJ / 3298 kcal
Næringsindhold pr. 100g
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1 g
Protein:
30,9 %
7,5 g
Kulhydrat:
28,8 %
7 g
Fedt:
40,3 %
4,5 g
Ingredienser
Andre gode forslag
45 min
Dådyrfilet og valnøddesauce
(18)
60+ min
Grydestegt gråand og jordskokcreme
(7)
60+ min
Stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin
(137)
60+ min
Dyrekølle med tranebærkompot
(41)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Karolines Køkken® App
Køb merchandise