Farseret kalkun med waldorfsalat

Farseret kalkun med waldorfsalat

60+ min Hovedret
Med en faseret kalkun, så er der mad til mange - og så smager den godt også kold...
Mere inspiration

Her er opskriften på den klassiske lækre waldorfsalat med æbler, bladselleri, vindruer og valnødder.

Waldorfsalat
1 timer
Waldorfsalat
(353)
Velbekomme!
Tips

Hvis kalkunen ikke er brun nok, kan den efterbrunes ved 225°. Hvis du foretrækker saucen tykkere, kan den evt. jævnes let.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

33191 kJ / 7933 kcal

Næringsindhold pr. 100g

483 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 25,2 % 7,1 g
Kulhydrat: 31,3 % 8,9 g
Fedt: 43,5 % 5,7 g
Relateret video
Andesteg med sprødt skind

Se her hvordan du steger kalkunstegen, så skindet bliver sprødt og lækkert.

Ingredienser