Farseret kalkun med waldorfsalat

Farseret kalkun med waldorfsalat

60+ min Hovedret

Med en faseret kalkun, så er der mad til mange - og så smager den godt også kold...

Mere inspiration

Her er opskriften på den klassiske lækre waldorfsalat med æbler, bladselleri, vindruer og valnødder.

Velbekomme!
Tips

Hvis kalkunen ikke er brun nok, kan den efterbrunes ved 225°. Hvis du foretrækker saucen tykkere, kan den evt. jævnes let.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

33191 kJ / 7933 kcal

Næringsindhold pr. 100g

483 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 25,2 % 7,1 g
Kulhydrat: 31,3 % 8,9 g
Fedt: 43,5 % 5,7 g
Relateret video
Andesteg med sprødt skind

Se her hvordan du steger kalkunstegen, så skindet bliver sprødt og lækkert.

Ingredienser