Hvis kalkunen ikke er brun nok, kan den efterbrunes ved 225°. Hvis du foretrækker saucen tykkere, kan den evt. jævnes let.
32188 kJ / 7693 kcal
468 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 25,9 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 30,6 % | 8,4 g |
Fedt: | 43,5 % | 5,5 g |
Se her hvordan du steger kalkunstegen, så skindet bliver sprødt og lækkert.
350 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
100 g
Kråse, lever og hjerte fra kalkunen
|
|
1 tsk
Tørret salvie
|
|
3 spsk
Rasp
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1
Fintrevet løg
|
|
250 g
Grofthakkede champignoner
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
1
Optøet frossen kalkun (ca. 3½ kg)
|
|
---|---|
100 g
Smeltet smør
|
|
¾ liter
Vand
|
|
Kulør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker (kan udelades)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Knoldselleri i tynde strimler
|
|
300 g
Grønne stenfri vindruer i halve
|
|
2
Æbler i små tern
|
|
50 g
Halve valnøddekerner
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Ribsgelé
|
2 kg
Brunede kartofler
|
|
---|---|
125 g
Ribsgelé
|