Kalkunfrikadellerne kan fryses. Varm dem inden servering.
9613 kJ / 2298 kcal
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 9,5 g |
Fedt: | 28,7 % | 2,7 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
300 g
Hakket kalkunkød
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Fintrevet løg
|
|
1
Finthakket grøn peberfrugt
|
|
1
Finthakket rød peberfrugt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æg
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
50 g
Rasp (ca. 1 dl)
|
|
25 g
Smør
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
---|---|
¼ tsk
Revet muskatnød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
400 g
Dampet broccoli
|