Kalkunfrikadellerne kan fryses. Varm dem inden servering.
9613 kJ / 2298 kcal
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 9,5 g |
Fedt: | 28,7 % | 2,7 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
Hakket kalkunkød
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
1½ tsk |
Fintrevet zittauerløg
|
1 spsk |
Finthakket grøn peberfrugt
|
1 |
Finthakket rød peberfrugt
|
1 |
Friskkværnet peber
|
|
Æg
|
1 |
Mælk
|
1½ dl |
Rasp (ca. 1 dl)
|
50 g |
Smør
|
25 g |
Mælkesauce
|
½ liter |
---|---|
Revet muskatnød
|
¼ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte kartofler
|
1 kg |
---|---|
Dampet broccoli
|
400 g |