Peberfrugtsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

45 min

En skøn rød pebersuppe, der kæler for smagsløgene.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 2 røde peberfrugter i tern
  • 1½ liter hønsebouillon
  • 1 spsk sød chilisauce
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 kalkunschnitzler i tynde strimler

Tilbehør

  • groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og FlødeOst under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog. Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Hæld suppen i varme suppetallerkener.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: