Peberfrugtsuppe

45 min
Peberfrugtsuppe

En skøn rød suppe med peberfrugt, tomat, paprika, flødeost og kalkun.

Ingredienser

25 g Smør
2 Grofthakkede løg
2 Røde peberfrugter i tern
1½ liter Hønsebouillon
1 spsk Sød chilisauce
½ tsk Mild paprika
150 g Flødeost
1 dåse Hakkede tomater
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
2 Kalkunschnitzler i tynde strimler

Tilbehør

Groft brød

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min.
  • Tilsæt bouillon og bring suppen i kog.
  • Tilsæt chilisauce, paprika og flødeost under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet.
  • Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog.
  • Kom de rå kalkunstrimler i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til.
  • Hæld suppen i varme suppetallerkener og server med groft brød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4870 kJ / 1164 kcal

Næringsindhold pr. 100g

173 kJ / 41 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 27,2 % 2,8 g
Kulhydrat: 18,9 % 1,9 g
Fedt: 53,9 % 2,5 g
https://www.arla.dk/opskrifter/peberfrugtsuppe/