Peberfrugtsuppe
45 min

Peberfrugtsuppe

En skøn rød pebersuppe, der kæler for smagsløgene.
Bedømmelse (16 vurderinger)

Min bedømmelse:

Peberfrugtsuppe

En skøn rød pebersuppe, der kæler for smagsløgene.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 2 røde peberfrugter i tern
  • 1½ liter hønsebouillon
  • 1 spsk sød chilisauce
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • 150 g Buko® Naturel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 kalkunschnitzler i tynde strimler

Tilbehør

  • groft brød

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og FlødeOst under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog. Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Hæld suppen i varme suppetallerkener.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %
Print