
Peberfrugtsuppe
45 min
En skøn rød pebersuppe, der kæler for smagsløgene.
Ingredienser
Antal portioner
- 25 g smør
- 2 grofthakkede zittauerløg
- 2 røde peberfrugter i tern
- 1½ liter hønsebouillon
- 1 spsk sød chilisauce
- ½ tsk edelsüsspaprika
-
150 g Buko® flødeost naturel 25%
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 2 kalkunschnitzler i tynde strimler
Tilbehør
- groft brød
Sådan gør du
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og FlødeOst under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog. Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til.
Ved serveringen
Hæld suppen i varme suppetallerkener.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 22,5 g
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 36 %
- Fedt: 45 %
Kilde:
Karolines Køkken®