Peberfrugtsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

45 min

En skøn rød pebersuppe, der kæler for smagsløgene.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 2 røde peberfrugter i tern
  • 1½ liter hønsebouillon
  • 1 spsk sød chilisauce
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 kalkunschnitzler i tynde strimler

Tilbehør

  • groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og FlødeOst under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog. Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Hæld suppen i varme suppetallerkener.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: