Kalkunbryst med mangosalat
45 min
•
Kalkunbryst med mangosalat er en opskrift med et indonesisk strejf. Retten kombinerer magert kalkunbryst, ingefær og indonesisk sojasauce med en velsmagende mangosalat.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Kalkunbryst (ca. 1 kg)
|
|
4 dl
Hønsebouillon
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 tsk
Honning
|
|
2 spsk
Ketjap manis
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
Mangosalat
1
Hovedsalat (ca. 125 g)
|
|
---|---|
2
Modne mangofrugter i tynde både (ca. 400 g)
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
Tilbehør
7 dl
Risblanding med vilde ris - koges
|
---|
Sådan gør du
Mangosalat
I stedet for mangofrugt kan du bruge papajafrugt eller nektariner.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
21419 kJ / 5119 kcal
Næringsindhold pr. 100g
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 35,3 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 37,7 % | 10,8 g |
Fedt: | 27 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med ske.