Kalkunbryst med mangosalat

45 min Hovedret

Kalkunbryst med mangosalat er en opskrift med et indonesisk strejf. Retten kombinerer magert kalkunbryst, ingefær og indonesisk sojasauce med en velsmagende mangosalat.

Kalkunbryst med mangosalat
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

21616 kJ / 5166 kcal

Næringsindhold pr. 100g

623 kJ / 149 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 31,6 % 11,6 g
Kulhydrat: 40,8 % 14,9 g
Fedt: 27,6 % 4,7 g
Tip

I stedet for mangofrugt kan du bruge papajafrugt eller nektariner.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser