I stedet for mangofrugt kan du bruge papajafrugt eller nektariner.
21561 kJ / 5153 kcal
622 kJ / 149 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 35,1 % | 12,8 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 13,6 g |
Fedt: | 27,7 % | 4,7 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Smør
|
25 g |
---|---|
Kalkunbryst (ca. 1 kg)
|
1 |
Hønsebouillon
|
4 dl |
¼ liter | |
Honning
|
1 tsk |
Ketjap manis
|
2 spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 tsk |
Lys saucejævner
|
1½ spsk |
Hovedsalat (ca. 125 g)
|
1 |
---|---|
Modne mangofrugter i tynde både (ca. 400 g)
|
2 |
Friskpresset appelsinsaft
|
½ dl |
Risblanding med vilde ris (koges)
|
560 g |
---|