Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat

Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Æble-fennikelsalat

  • ½ syrligt æble (ca. 50 g)
  • ½ lille fennikel (ca. 50 g)
  • ½ spsk jomfruolivenolie
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • evt. lidt bredbladet persille
  • et nip flagesalt
  • 4 skiver ristet surdejsbrød
  • 100 g Buko® Grøn Pikant Flødeost pikant 65+
  • 4 skiver røget kalkunbryst
  • ½ spsk grofthakkede græskarkerner
  • friskkværnet peber

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Æble-fennikelsalat

  1. Skær æblet i kvarter og fjern kernehuset.
  2. Skær æblestykkerne og fenniklen i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
  3. Vend skiverne sammen med olie, citronsaft og evt. lidt persille. Drys med flagesalt.
  1. Smør brødskiverne med flødeost og fordel kalkunskiver og halvdelen af æble-fennikelsalaten herpå.
  2. Drys med græskarkerner og peber.
  3. Server med resten af salaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3654 kJ / 873 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 16,3 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 38,7 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag