Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
15 min
•
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.
Ingredienser
Æble-fennikelsalat
½
Syrligt æble (ca. 50 g)
|
|
---|---|
½
Lille fennikel (ca. 50 g)
|
|
½ spsk
Jomfruolivenolie
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
Evt. lidt bredbladet persille
|
|
Et nip flagesalt
|
4 skiver
Ristet surdejsbrød
|
|
---|---|
100 g
Pikant flødeost
|
|
4 skiver
Røget kalkunbryst
|
|
½ spsk
Grofthakkede græskarkerner
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Æble-fennikelsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4318 kJ / 1032 kcal
Næringsindhold pr. 100g
835 kJ / 200 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 16,2 % | 8 g |
Kulhydrat: | 51 % | 25 g |
Fedt: | 32,8 % | 7,4 g |