Smørrebrød med æg og rejer
30 min
•

En ægte dansk klassiker. Smørrebrød med æg og rejer - næsten ligesom vi plejer. Smørrebrød er dejligt nemt, kan varieres i det uendelige, og du kan bruge rester fra køleskabet på en ny måde. Smørrebrød er et hit til både frokost og aftensmad.
Ingredienser
Karsemayo
2 dl
Rapsolie
|
|
---|---|
2 dl
Karse
|
|
1
Æggeblomme
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
|
¼ tsk
Hvidvinseddike
|
4
Æg
|
|
---|---|
4
Rugbrød
|
|
200 g
Rejer
|
Pynt
Karse
|
|
---|---|
Sort flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Karsemayo
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11025 kJ / 2635 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1285 kJ / 307 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 11,7 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 17,2 % | 13 g |
Fedt: | 71,1 % | 24,7 g |
