Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Temaer
Artikler
Ugens madplaner på mail
Click&Cook®
Indkøbsliste
Madplaner
Tøm Køleskabet
Karolines App
Om Karolines Køkken®
Karolines Leksikon
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Produkter
Alle brands
Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Græsk
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Click&Cook®
Arla
Opskrifter
Smørrebrød med æg og rejer
Smørrebrød med æg og rejer
30 min
•
Kommentarer
En ægte dansk klassiker. Smørrebrød med æg og rejer - næsten ligesom vi plejer. Smørrebrød er dejligt nemt, kan varieres i det uendelige, og du kan bruge rester fra køleskabet på en ny måde. Smørrebrød er et hit til både frokost og aftensmad.
Velbekomme!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10653 kJ / 2546 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1242 kJ / 297 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
2,3 g
Protein:
11,9 %
8,7 g
Kulhydrat:
15,3 %
11,2 g
Fedt:
72,8 %
24,4 g
Ingredienser
Andre gode forslag
30 min
Smørrebrød med paneret fisk
(3)
15 min
Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
(3)
10 min
Ostemad med æble og timian
(2)
15 min
Karrysild
(6)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Karolines Køkken® App
Køb merchandise