Avocado med rejer og stenbiderrogn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(68 vurderinger)

15 min

Hvem siger at det skal være kompliceret at lave en lækker frokost? En nem og hurtig rejemad med et tvist, som alle med garanti vil elske!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk avocadoerne, fjern sten og skræl. Skær avocadoerne i skiver og rugbrødsskiverne i 8 kvarte.

Ved serveringen

Læg avocadoskiverne på brødskiverne og drys med chiliflager. Fordel rejer, fraiche og stenbiderrogn ovenpå. Dryp med citronsaft og drys med salt og peber. Pynt med purløg og server straks.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: