Avocado med rejer og stenbiderrogn
15 min

Avocado med rejer og stenbiderrogn

Hvem siger at det skal være kompliceret at lave en lækker frokost? En nem og hurtig rejemad med et tvist, som alle med garanti vil elske!
Bedømmelse (24 vurderinger)

Min bedømmelse:

Avocado med rejer og stenbiderrogn

Hvem siger at det skal være kompliceret at lave en lækker frokost? En nem og hurtig rejemad med et tvist, som alle med garanti vil elske!

Antal portioner

Pynt

  • klippet purløg

Fremgangsmåde:

Flæk avocadoerne, fjern sten og skræl. Skær avocadoerne i skiver og rugbrødsskiverne i 8 kvarte.

Ved serveringen

Læg avocadoskiverne på brødskiverne og drys med chiliflager. Fordel rejer, fraiche og stenbiderrogn ovenpå. Dryp med citronsaft og drys med salt og peber. Pynt med purløg og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %
Print