Avocado med rejer og stenbiderrogn

Avocado med rejer og stenbiderrogn

15 min
Hvem siger at det skal være kompliceret at lave en lækker frokost? En nem og hurtig rejemad med et tvist, som alle med garanti vil elske!
https://www.arla.dk/opskrifter/avocado-med-rejer-og-stenbiderrogn/

Sådan gør du

  • Flæk avocadoerne, fjern sten og skræl. Skær avocadoerne i skiver og rugbrødsskiverne i 8 kvarte.
Ved serveringen
  • Læg avocadoskiverne på brødskiverne og drys med chiliflager. Fordel rejer, fraiche og stenbiderrogn ovenpå. Dryp med citronsaft og drys med salt og peber. Pynt med purløg og server straks.
Energiindhold for hele retten:

4170 kJ / 997 kcal

Næringsindhold pr. 100g

590 kJ / 141 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 21,8 % 7,6 g
Kulhydrat: 26,5 % 9,2 g
Fedt: 51,7 % 8,2 g
Mere inspiration

Helt enkel og lækker ret med avocado og rejer.

Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

2 Avocadoer
2 skiver Rugbrød
¼ tsk Tørrede chiliflager
200 g Afdryppede rejer i lage
4 spsk Fraiche
3 spsk Stenbiderrogn
2 spsk Friskpresset citronsaft
¼ tsk Havsalt, fx maldon
Friskkværnet peber
Pynt
Klippet purløg