Avocado med rejer og stenbiderrogn

Avocado med rejer og stenbiderrogn

15 min
Hvem siger at det skal være kompliceret at lave en lækker frokost? En nem og hurtig rejemad med et tvist, som alle med garanti vil elske!

Sådan gør du

  • Flæk avocadoerne, fjern sten og skræl. Skær avocadoerne i skiver og rugbrødsskiverne i 8 kvarte.
Ved serveringen
  • Læg avocadoskiverne på brødskiverne og drys med chiliflager. Fordel rejer, fraiche og stenbiderrogn ovenpå. Dryp med citronsaft og drys med salt og peber. Pynt med purløg og server straks.
Mere inspiration

Helt enkel og lækker ret med avocado og rejer.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4248 kJ / 1015 kcal

Næringsindhold pr. 100g

601 kJ / 144 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 20,9 % 7,4 g
Kulhydrat: 26,2 % 9,3 g
Fedt: 52,9 % 8,6 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Avocadoer
2
Rugbrød
2 skiver
Tørrede chiliflager
¼ tsk
Afdryppede rejer i lage
200 g
4 spsk
Stenbiderrogn
3 spsk
Friskpresset citronsaft
2 spsk
Havsalt, fx maldon
¼ tsk
Friskkværnet peber
Pynt
Klippet purløg