Avocado med rejer og stenbiderrogn
15 min
•
&format=webp)
Hvem siger at det skal være kompliceret at lave en lækker frokost? En nem og hurtig rejemad med et tvist, som alle med garanti vil elske!
Ingredienser
2
Avocadoer
|
|
---|---|
2 skiver
Rugbrød
|
|
¼ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
200 g
Afdryppede rejer i lage
|
|
4 spsk
Fraiche
|
|
3 spsk
Stenbiderrogn
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Havsalt, fx maldon
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Klippet purløg
|
---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4170 kJ / 997 kcal
Næringsindhold pr. 100g
590 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 21,9 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 26,4 % | 9,2 g |
Fedt: | 51,7 % | 8,2 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
