Vild med rejer? Her får du opskriften på den klassiske rejecocktail.
De marinerede rejer, limedressingen og den kulørte salat kan stå tildækket i køleskabet et par timer, så du kun mangler at anrette og riste brød.
4612 kJ / 1102 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 30,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 45,1 % | 5,9 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Finthakket mild rød chilipeber
|
1 spsk |
---|---|
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Finthakket frisk koriander eller basilikum
|
4 spsk |
Rejer i lage
|
300 g |
1 dl | |
Friskpresset limesaft
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Agurk
|
½ |
---|---|
Moden mangofrugt i stave
|
½ |
Avocado
|
½ |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Finthakket rødløg
|
2 spsk |
Tynde skiver ristet italienske flutes
|
8 |
---|