De marinerede rejer, limedressingen og den kulørte salat kan stå tildækket i køleskabet et par timer, så du kun mangler at anrette og riste brød.
4612 kJ / 1102 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 30,9 % | 8,7 g |
Fedt: | 45,1 % | 5,9 g |
Vild med rejer? Her får du opskriften på den klassiske rejecocktail.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1 spsk
Finthakket mild rød chilipeber
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
4 spsk
Finthakket frisk koriander eller basilikum
|
|
300 g
Rejer i lage
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
½
Agurk
|
|
---|---|
½
Moden mangofrugt i stave
|
|
½
Avocado
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 spsk
Finthakket rødløg
|
8
Tynde skiver ristet italienske flutes
|
---|