Du kan med fordel forberede rejesalaten og pankoraspen dagen før.
4562 kJ / 1090 kcal
832 kJ / 199 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,4 g |
Protein: | 13,2 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 25,6 g |
Fedt: | 34,4 % | 7,8 g |
Server gerne flere slags smørrebrødstapas - det ser både flot ud og smager lige så godt som det ser ud.
100 g
Drænede rejer
|
|
---|---|
½ dl
Fintsnittet purløg
|
|
3 spsk
Creme fraiche 38%
|
|
1 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
25 g
Pankorasp
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
4 skiver
Rugbrød evt. udstukket i runde stykker
|
---|
100 g
Skrællet mangofrugt i tynde skiver
|
|
---|---|
Ærteskud
|