Minisandwich med rejer og mynte
23 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
![Minisandwich med rejer og mynte](https://images.arla.com/recordid/D3E7E00C-E1E3-4931-976F53DDC096F416/minisandwich-med-rejer-og-mynte.jpg?format=webp&width=375&height=265&mode=crop)
De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.
Ingredienser
Fyld
150 g
Optøede, frosne rejer
|
|
---|---|
75 g
Agurk uden kerner
|
|
300 g
Friske ærter i bælg
|
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
100 g
Fraiche
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Grofthakkede mynteblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
6 skiver
Sandwichbrød
|
---|
Pynt
Rejer
|
|
---|---|
Mynteblade
|
Sådan gør du
Fyld
Anretning
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7178 kJ / 1716 kcal
Næringsindhold pr. 100g
627 kJ / 150 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 20,3 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 15,4 g |
Fedt: | 37,8 % | 6,4 g |
![https://www.arla.dk/opskrifter/minisandwich-med-rejer-og-mynte/](/opskrifter/minisandwich-med-rejer-og-mynte/qrcode.png)