Minisandwich med rejer og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.

Ingredienser

ca. 12 stk. pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

Fyld

  • 150 g optøede, frosne rejer
  • ¼ agurker uden kerner (ca. 75 g)
  • 300 g friske ærter i bælg
  • 200 g Buko® Garli Garli
  • 100 g Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk grofthakkede friske mynteblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 skiver sandwichbrød

Pynt

  • rejer
  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

Dup rejerne tørre med køkkenrulle. Skær agurken i små tern og bælg ærterne. Rør flødeosten med fraiche. Tilsæt olivenolie, citronsaft, mynte, salt og peber. Kom rejer, agurk og ærter i dressingen - og vend sandwichfyldet godt sammen. Fordel fyldet i 3 sandwiches. Pak dem ind og stil dem i køleskabet et døgn. Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4. Pynt med rejer og ærter - brug evt. en tandstikker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 34 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: