Minisandwich med rejer og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.

Ingredienser

ca. 12 stk. pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

Fyld

  • 6 skiver sandwichbrød

Pynt

  • reje
  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

Dup rejerne tørre med køkkenrulle. Skær agurken i små tern og bælg ærterne. Rør flødeosten med fraiche. Tilsæt olivenolie, citronsaft, mynte, salt og peber. Kom rejer, agurk og ærter i dressingen - og vend sandwichfyldet godt sammen.

Læg brødene sammen om fyldet - til 3 sandwiches. Pak dem ind og stil dem i køleskabet et døgn. Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4. Pynt med rejer og ærter - brug evt. en tandstikker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde: