Minisandwich med rejer og mynte

Minisandwich med rejer og mynte

60+ min
De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.

Sådan gør du

Fyld
  • Dup rejerne tørre med køkkenrulle. Skær agurken i små tern og bælg ærterne. Rør flødeosten med fraiche. Tilsæt olivenolie, citronsaft, mynte, salt og peber. Kom rejer, agurk og ærter i dressingen - og vend sandwichfyldet godt sammen.
  • Læg brødene sammen om fyldet - til 3 sandwiches. Pak dem ind og stil dem i køleskabet et døgn. Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4. Pynt med rejer og ærter - brug evt. en tandstikker.
Energiindhold for hele retten:

7178 kJ / 1716 kcal

Næringsindhold pr. 100g

627 kJ / 150 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 20,3 % 7,5 g
Kulhydrat: 41,9 % 15,4 g
Fedt: 37,8 % 6,4 g

Ingredienser

Fyld
150 g Optøede, frosne rejer
75 g Agurk uden kerner
300 g Friske ærter i bælg
200 g Pikant flødeost
100 g Fraiche
½ spsk Olivenolie
½ spsk Friskpresset citronsaft
1 spsk Grofthakkede mynteblade
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
6 skiver Sandwichbrød
Pynt
Rejer
Mynteblade
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk