Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Minisandwich med rejer og mynte
Minisandwich med rejer og mynte
60+ min
•
Kommentarer
De små sandwich laves i god tid og serveres som appetizer, eftermiddagssnack eller som en del af et buffetbord.
Sådan gør du
Fyld
Dup rejerne tørre med køkkenrulle.
Skær agurken i små tern og bælg ærterne.
Rør flødeosten med fraiche.
Tilsæt olivenolie, citronsaft, mynte, salt og peber.
Kom rejer, agurk og ærter i dressingen - og vend sandwichfyldet godt sammen.
Anretning
Læg brødene sammen om fyldet - til 3 sandwiches.
Pak dem ind og stil dem i køleskabet et døgn.
Skær kanterne fra med en skarp kniv, og del hver sandwich i 4.
Pynt med rejer og ærter - brug evt. en tandstikker.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7178 kJ / 1716 kcal
Næringsindhold pr. 100g
627 kJ / 150 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
2,6 g
Protein:
20,3 %
7,5 g
Kulhydrat:
41,9 %
15,4 g
Fedt:
37,8 %
6,4 g
Ingredienser
Fyld
150 g
Optøede, frosne rejer
75 g
Agurk uden kerner
300 g
Friske ærter i bælg
200 g
Pikant flødeost
100 g
Fraiche
½ spsk
Olivenolie
½ spsk
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Grofthakkede mynteblade
½ tsk
Groft salt
Friskkværnet peber
6 skiver
Sandwichbrød
Pynt
Rejer
Mynteblade
Andre gode forslag
30 min
Rejesalat i pitabrød
(27)
10 min
Pålægssalat med kikærter
(11)
45 min
Æggesalat
(44)
45 min
Klassisk rejecocktail
(121)
15 min
Flæskestegssandwich
(20)
20 min
Pad thai
(28)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise