Rejesalat i pitabrød

Bedømmelse

(26 vurderinger)

30 min

Frisk rejesandwich med et citrontwist!

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g optøede frosne rejer
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 75 g grofthakket bladselleri
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 fuldkornspitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad rejerne dryppe godt af og hak dem groft. Rør flødeosten sammen med rejer, bladselleri, dild, citron, salt og peber. Smag til.

Lun pitabrødene evt. på en brødrister og flæk dem. Anret rejesalaten i en lille skål.

Tip

Rejesalaten kan også fyldes i pitabrød til madpakken.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde: