Rejesalat i pitabrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Frisk rejesandwich med et citrontwist!

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g optøede frosne rejer
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 75 g grofthakket bladselleri
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 fuldkornspitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad rejerne dryppe godt af og hak dem groft. Rør flødeosten sammen med rejer, bladselleri, dild, citron, salt og peber. Smag til.

Lun pitabrødene evt. på en brødrister og flæk dem. Anret rejesalaten i en lille skål.

Tip

Rejesalaten kan også fyldes i pitabrød til madpakken.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 32 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: