Rejesalat i pitabrød

Rejesalat i pitabrød

30 min
Nem og dejlig rejesalat lavet med flødeost, bladselleri, dild og rejer naturligvis. Rejesalaten er også velegnet som sandwichfyld eller som en pålægssalat på rugbrød.

Sådan gør du

  • Lad rejerne dryppe godt af og hak dem groft. Rør flødeosten sammen med rejer, bladselleri, dild, citron, salt og peber. Smag til.
  • Lun pitabrødene evt. på en brødrister og flæk dem. Anret rejesalaten i en lille skål.
Tip
  • Rejesalaten kan også fyldes i pitabrød til madpakken.
Energiindhold for hele retten:

5134 kJ / 1227 kcal

Næringsindhold pr. 100g

676 kJ / 161 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,3 g
Protein: 23,3 % 9,2 g
Kulhydrat: 45,5 % 18,1 g
Fedt: 31,2 % 5,7 g

Ingredienser

200 g Optøede frosne rejer
150 g Flødeost
75 g Grofthakket bladselleri
1 spsk Finthakket frisk dild
2 tsk Friskpresset citronsaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
4 Fuldkornspitabrød