Rejesalat i pitabrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Frisk rejesandwich med et citrontwist!

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g optøede frosne rejer
  • 150 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 75 g grofthakket bladselleri
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 fuldkornspitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad rejerne dryppe godt af og hak dem groft. Rør flødeosten sammen med rejer, bladselleri, dild, citron, salt og peber. Smag til.

Lun pitabrødene evt. på en brødrister og flæk dem. Anret rejesalaten i en lille skål.

Tip

Rejesalaten kan også fyldes i pitabrød til madpakken.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: