Smørrebrødstapas med jordskokker og grøn aioli

Smørrebrødstapas med jordskokker og grøn aioli

45 min Forret
Smørrebrød har i rigtig mange år været en del af den danske gastronomi. Måske er det særligt den ældre generation, der har en forkærlighed for smørrebrødet. Smørrebrød hører bestemt ikke fortiden til, men er i den grad en tidssvarende måde at nyde mange forskellige smage i det samme måltid. Se bare her, hvor vi har lavet en vegetarisk smørrebrødstapas. En lille lækker sag, med sprøde jordskokker, smagfuld grøn aioli og syltede rødløg. Søg på smørrebrødstapas for at finde mere inspiration.
Mere inspiration

Server gerne flere slags smørrebrødstapas - det ser både flot ud og smager lige så godt som det ser ud.

Velbekomme!
Tip

Hvis du vælger at lavede dine egne syltede rødløg får du både et pænere og mere velsmagende resultat end med færdigkøbte.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2041 kJ / 2041 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1118 kJ / 267 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,7 g
Protein: 4,3 % 2,8 g
Kulhydrat: 27,3 % 17,9 g
Fedt: 68,4 % 20,7 g

Ingredienser