Hytteost-blinis med creme, rejer og røget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(50 vurderinger)

30 min

En lille lækker sag til gæsterne - eller som snackmad til natmad. Bløde lækre blinis med fisk og skaldyr.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hytteost-blinis

Creme

  • 100 g røget laks
  • 100 g frosne, optøede rejer
  • ½ liter fintstrimlet icebergsalat

Pynt

  • frisk dildkvist

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hytteost-blinis

Del æggene i blommer og hvider. Rør hytteosten med æggeblommer, purløg, mel, salt og peber. Pisk hviderne stive og fold dem i. Lad halvdelen af smørret blive gyldent og steg 4 blinis. Steg dem ved jævn varme i ca. 2½ min. på hver side. Gentag med resten af smør og blinisdej.

Creme

Blend hytteost med mayonnaise, sennep, salt og peber til det er glat. Smag til.

Kom lidt creme på de 8 blinis og læg laks på de 4 af dem og rejer på resten. Fordel salaten på et fad og stil de pyntede blinis herpå. Pynt med dild og server med resten af cremen ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag