Hytteost-blinis med creme, rejer og røget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(48 vurderinger)

30 min

En lille lækker sag til gæsterne - eller som snackmad til natmad. Bløde lækre blinis med fisk og skaldyr.

Ingredienser

Antal portioner

Hytteost-blinis

Creme

  • 100 g røget laks
  • 100 g frosne, optøede rejer
  • ½ liter fintstrimlet icebergsalat

Pynt

  • frisk dildkvist

Sådan gør du

Sådan gør du

Hytteost-blinis

Del æggene i blommer og hvider. Rør hytteosten med æggeblommer, purløg, mel, salt og peber. Pisk hviderne stive og fold dem i. Lad halvdelen af smørret blive gyldent og steg 4 blinis. Steg dem ved jævn varme i ca. 2½ min. på hver side. Gentag med resten af smør og blinisdej.

Creme

Blend hytteost med mayonnaise, sennep, salt og peber til det er glat. Smag til.

Kom lidt creme på de 8 blinis og læg laks på de 4 af dem og rejer på resten. Fordel salaten på et fad og stil de pyntede blinis herpå. Pynt med dild og server med resten af cremen ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: