Rejesalat med chili og lime

Rejesalat med chili og lime

30 min
En enkel og lækker rejesalat med chilisauce. Server rejesalaten som appetizer sammen med et glas bobler.

Sådan gør du

  • Vend fraiche sammen med rejer, rødløg, chilisauce og de øvrige ingredienser.
  • Rist brødskiverne i oven til de er gyldne og sprøde.
  • Fordel rejsesalaten på de ristede brødskiver og drys med flagesalt. Pynt med purløg.
Ristning
  • Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvis du vil have en mere asiatisk smag i rejesalaten, så kan du tilføje 1 tsk finrevet ingefær.

Energiindhold for hele retten:

5683 kJ / 1358 kcal

Næringsindhold pr. 100g

730 kJ / 175 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 22,2 % 9,6 g
Kulhydrat: 69,4 % 29,8 g
Fedt: 8,4 % 1,7 g
Mere inspiration

Hjemmelavet hønsesalat med bacon, champignon og asparges - skøn opskrift.

Hønsesalat
45 min
Hønsesalat
(14)

Ingredienser

1 dl Fraiche
200 g Afdryppede rejer
½ Lille finthakket rødløg (ca. 25 g)
1 spsk Sød chilisauce
1 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
1 tsk Friskpresset limesaft
¼ tsk Groft salt
1 Italiensk flute i tynde skiver (ca. 425 g)
Pynt
Flagesalt
Purløg
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk