Rejesalat med chili og lime

Rejesalat med chili og lime

30 min
En enkel og lækker rejesalat med chilisauce. Server rejesalaten som appetizer sammen med et glas bobler.

Sådan gør du

  • Vend fraiche sammen med rejer, rødløg, chilisauce og de øvrige ingredienser.
  • Rist brødskiverne i oven til de er gyldne og sprøde.
  • Fordel rejsesalaten på de ristede brødskiver og drys med flagesalt. Pynt med purløg.
Ristning
  • Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Hjemmelavet hønsesalat med bacon, champignon og asparges - skøn opskrift.

Hønsesalat
45 min
Hønsesalat
(11)
Velbekomme!
Tip

Hvis du vil have en mere asiatisk smag i rejesalaten, så kan du tilføje 1 tsk finrevet ingefær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5812 kJ / 1389 kcal

Næringsindhold pr. 100g

747 kJ / 179 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 21,2 % 9,3 g
Kulhydrat: 68 % 29,9 g
Fedt: 10,8 % 2,2 g

Ingredienser

1 dl
Afdryppede rejer
200 g
Lille finthakket rødløg (ca. 25 g)
½
Sød chilisauce
1 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
1 tsk
Friskpresset limesaft
1 tsk
Groft salt
¼ tsk
Italiensk flute i tynde skiver (ca. 425 g)
1
Pynt
Flagesalt
Purløg