Grov kartoffelmad med ost og friske krydderurter

Bedømmelse

(1 vurderinger)

15 min

Uhm.......Alle elsker kartoffelmad med krydderurter og sprød bacon. Nemt til terrassen til sommer.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 radiser i tynde skiver
  • 1 dl friske plukkede krydderurter, fx dild, kørvel og purløg
  • ½ tsk hvidvinseddike

Pynt

  • 2 skiver sprødstegt bacon
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør rugbrødsskiverne med ost og fordel kartoffelskiverne herpå. Vend radiser, krydderurter og eddike sammen og top op på kartoflerne. Pynt med bacon og friskkværnet peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 12 %

Print

Kilde: