Fløde, vand og fond kan erstattes af ½ liter Arla Karolines Køkken® mornaysauce. Retten skal så ikke jævnes (med vand og mel).
9851 kJ / 2354 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 22,8 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 15,8 g |
Fedt: | 19,5 % | 2,5 g |
Hvis du har lyst til endnu en lækker gryderet .
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Kalkunbryst
|
400 g |
---|---|
Rapsolie
|
1½ spsk |
Madlavningsfløde
|
2 dl |
Vand
|
2½ dl |
Koncentreret grøntsagsfond
|
1 spsk |
Gulerødder i skrå skiver (ca. 400 g)
|
6 |
Porrer i skrå skiver (ca. 400 g)
|
3 |
Tørret timian
|
1 tsk |
Hvedemel
|
3 spsk |
Vand
|
¾ dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
320 g |
---|