Kalkungryde med grøntsager - smager skønt af timian. Gryderetter med kalkun er populære opskrifter, - sikkert fordi de er så hurtige og nemme at have med at gøre. Denne kalkun gryderet består stort set kun af kalkun, porrer og gulerødder - smagt til med timian og en dejlig sauce med fløde. Kalkungryde med timian er en klassisk efterårs- og vinterret, der både er enkel og smager virkelig lækkert.
Fløde, vand og fond kan erstattes af ½ liter Karolines Køkken mornaysauce. Retten skal så ikke jævnes (med vand og mel).
10274 kJ / 2456 kcal
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22,5 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 56,8 % | 16,2 g |
Fedt: | 20,7 % | 2,7 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.