Fløde, vand og fond kan erstattes af ½ liter Arla Karolines Køkken® mornaysauce. Retten skal så ikke jævnes (med vand og mel).
9851 kJ / 2354 kcal
466 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 22,8 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 15,8 g |
Fedt: | 19,5 % | 2,5 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
400 g
Kalkunbryst
|
|
---|---|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
2½ dl
Vand
|
|
1 spsk
Koncentreret grøntsagsfond
|
|
6
Gulerødder i skrå skiver (ca. 400 g)
|
|
3
Porrer i skrå skiver (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
¾ dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
320 g
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
---|