Kalkungryde med timian og ris

Kalkungryde med timian og ris

30 min Hovedret

Kalkungryde med grøntsager - smager skønt af timian. Gryderetter med kalkun er populære opskrifter, - sikkert fordi de er så hurtige og nemme at have med at gøre. Denne kalkun gryderet består stort set kun af kalkun, porrer og gulerødder - smagt til med timian og en dejlig sauce med fløde. Kalkungryde med timian er en klassisk efterårs- og vinterret, der både er enkel og smager virkelig lækkert.

Mere inspiration

Hvis du har lyst til endnu en lækker gryderet .

Mørbradgryde
30 min
Mørbradgryde
(53)
Velbekomme!
Tip

Fløde, vand og fond kan erstattes af ½ liter Karolines Køkken mornaysauce. Retten skal så ikke jævnes (med vand og mel).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10274 kJ / 2456 kcal

Næringsindhold pr. 100g

486 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 22,5 % 6,4 g
Kulhydrat: 56,8 % 16,2 g
Fedt: 20,7 % 2,7 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser