Risotto med selleri og stegte blommer
30 min
•
En dejlig risotto med saftighed fra hytteost og stegte blommer. Cremet og alligevel let.
Ingredienser
Risotto
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
100 g
Knoldselleri i små tern
|
|
4 dl
Risottoris (ca. 320 g)
|
|
6 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Stegte blommer
10 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Blommer i tykke både
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Risotto, fortsat
200 g
Knoldselleri i stave
|
|
---|---|
3 stilke
Bladselleri i stave (ca. 100 g)
|
|
200 g
Hytteost
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
Pynt
Blade af bladselleri
|
---|
Hertil
500 g
Stegt kød, fx kyllingefilet eller skinkeschnitzler
|
---|
Sådan gør du
Risotto
Stegte blommer
Risotto, fortsat
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9218 kJ / 2203 kcal
Næringsindhold pr. 100g
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 29,2 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 56,1 % | 12,7 g |
Fedt: | 14,7 % | 1,5 g |