9218 kJ / 2203 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 29,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 56,1 % | 12,4 g |
Fedt: | 14,7 % | 1,5 g |
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
100 g
Knoldselleri i små tern
|
|
320 g
Risottoris (ca. 4 dl)
|
|
6 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Blommer i tykke både
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
200 g
Knoldselleri i stave
|
|
---|---|
3 stilke
Bladselleri i stave (ca. 100 g)
|
|
200 g
Hytteost
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
Blade af bladselleri
|
---|
500 g
Stegt kød, fx kyllingefilet eller skinkeschnitzler
|
---|